• NitkoBitan
    35.1k
    Takvim igracima koji ostaju do posljednjeg centa ni hvala na oprostaju.

Obavijest navijacima - "Dini Pericu je istekao ugovor te vise nije igrac Dinama."
    Eventualno natuknut po kojim utakmicama cemo ga pamtit i tjt.
  • Jurki
    22.4k
    Treba ga nagaziti pošteno, pa možda pristane na sporazumni raskidMr Anderson

Svaki dan vojnicki ruksak natrpati kamenjem i ajmo trcecim korakom na Sljeme.
  • NKDZ86
    7.5k
    inače u 2 sezone odigrao je 1 utakmicu. Nekad je vrijedio po tm 6 mil. e, sad 100k e.
  • deda
    43.4k
    Nažalost Perić nije ništa kriv, to je rizik sporta. Oni koji su mu dali ugovor bez uvjeta su krivi. Ovakvih ugovora u američkom sportu ima tone. Jednostavno ga moraš ispoštivat do kraja. Ako si pametan onda možda i povučeš neku lovu od osiguranja.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Kako je moguće da se dogodi da nije obavezan svaki dan doć na posao (trening) i bit tamo, pa makar radio vježbe istezanja samo. Koliko sam ja shvatio iz medija on niti ne trenira već mjesecima?
  • NB86
    17.4k
    Covjek je potpuno polomljen, gotov je s nogometom vec godinu dana
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ako se ne varam ljetos je bo na treninzima. Po meni je njemu trebali isplatiti pola ugovora ako je bilo ikako moguce, mada znam da je isti agent kao i Misicu plus veza sa odredjenim ljudima.
  • hardek
    8.6k
    Po meni je njemu trebali isplatiti pola ugovora ako je bilo ikako moguceIstinaZaDinamo

Ovo možeš s igračima koji planiraju nastaviti nogometnu karijeru. Njemu je ovo vjerovatno zadnja stanica, i ne čudi da čovjek želi pokupiti i zadnji cent za mirovinu.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.