• rokikaciga
    10.4k
    Kaj bi tek bilo da su postojale drustvene mreze kad su Owen i Ronaldo zabijali 20+ sa 16, 17, 18 godina kad su samo top top napadaci zabijali 20 golova
  • Josip Frank
    171
    tebi je normalno ovo što je i kako doticni napisao pa da imamo 40 stranica shizofrenije?Jos-Optimus

Moj jedini cilj bio je da ta šizofrenija nestane i počnemo vjerovati u nadležne, u tome nažalost nisam uspio, jebiga...

Iz vaše osobne znatiželje napisao sam ime i cijelo vrijeme samo prenosim informacije koje dolaze do mene.

Forumašima koji su bili pristojni hvala i žao mi je što ne saznajete nikakve informacije koje bi eventualno mogli zbog pojedinaca na forumu.

Samo zbog vas napisat ću još par infoa:
    1. Dani je naš, potpis najvjerojatnije do utakmice s Rijekom
    2. Ovih dana sastat ćemo se s nekoliko juniora, prvi na redu Ćutuk oko budućnosti ugovora
    3. Na ljeto se ide po Matkovića, Zvone ga vidi kao vrhunskog igrača u budućnosti (ako mu se poradi na disciplini), ostale detalje još ne znam
    4. Valentin Mihaila je idalje u nerješenom statusu među klubovima, iskristalizirat će se u idućih dva do tri dana
    5. Ići ćemo po novog napadača, imamo već nekoliko aduta, imena ne znam

ajde se na moj nagovor odlogirajJos-Optimus

Razumijem gospodine generale :up:
    Hvala svima na suradnji
  • crophantom
    2.9k
    Nitko nema duže i češće oprostaje i najave odlaska s foruma od insajdera.
  • Dzoni
    3.8k

Ti ljudi su upućeni u nešto koliko toliko, seratori su upućeni koliko i livadski kamen, ali su pametniji od svih
  • Jos-Optimus
    9.5k

"Inside info"
    1. Ovo je poznati info, vec je u novinama
    2. Svaki dan se sastajemo s nekoliko juniora
    3. Ovo je doslovce poznato već pola godine
    4. Meh. Imaš info, ali vjerovatno nis od toga kao slucajno, jel
    5. Ovo je najbolji tvoj info, totalno inside
  • Jos-Optimus
    9.5k
    pa nije svaka šuša insider, frajer izmišlja i koristi opcepoznate info i ti to zelis citati? Wtf
  • Dzoni
    3.8k
    40 stranica shizofrenije?Jos-Optimus

Shizofreniju stvaraju forumaši kojima ne sjedaju te info, a realnost je da nije sve savršeno, znali tu info ili ne.
    Uostalom skipaš temu ako te ne interesira i eto, mirne si duše
  • mosad
    2.2k
    imamo već nekoliko aduta, imena ne znamJosip Frank

:rofl:
  • Jos-Optimus
    9.5k
    u sustini da ne raspravljamo na forumu? Ok majstore
  • Plava balada
    70
    Ako sam preživio jučerašnji dan, svaki drugi ću...3 igrača koje sam se veselio gledati na proljeće su napustila klub...previše novih forumskih stranica za pročitati sve od jučer. Vjerujem da su Villar i Mudri daleko korisniji igrači od primjerice Vidovića i Varele ali jbg, valjda drukčiji pogled imam na nogomet. Bar su posudbe.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    za sta su daleko korisniji? Za Instagram možda
  • Plava balada
    70

...i s time korisniji od navedenih. Za mene sjajni igrači koji su pretvoreni u vodonoše.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Sjajni za neki drugi klub, to da
  • Josip Frank
    171
    1. Ovo je poznati info, vec je u novinamaJos-Optimus

Pisali su da su pregovori zapeli, sportske jedine pišu da dolazi, nije napisan vremenski okvir

2. Svaki dan se sastajemo s nekoliko junioraJos-Optimus

Preskočit ću ovaj

3. Ovo je doslovce poznato već pola godineJos-Optimus

Medije pratim redovito, ali nisam baš primijetio da je ovo netko napisao

4. Meh. Imaš info, ali vjerovatno nis od toga kao slucajno, jeJos-Optimus

Vjerojatno ništa od toga, samo mi nije jasno kako si to zaključio, ali ako već jesi, isti zaključak si trebao izvesti i za Livija.

5. Ovo je najbolji tvoj info, totalno insideJos-Optimus

Ovo nitko u medijima nije spomenio, a ni vi na forumu, priča se o selidbi krila u špicu
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Dobro je, insider si, napiši mail da ti pošaljem plaketicu za najboljeg dečka na forumu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.