• Praskaton
    5.4k
    da mi je euro svaki put kad sam čuo da ide raspad kod njih...

Daj Bože al ja bi bio oprezan dok se ne stvori dvoznamenkasti broj bodova prednosti
  • crophantom
    2.8k
    pa isao je i preklani i lani, samo sto smo lani i mi bili u raspadu.
    Cijela Gattusova druga polusezona je bio raspad.
  • NORTE
    22.2k
    Zvone Veličanstveni, srce mi lupa zbog velikog dinama koji stvaraš.
  • NitkoBitan
    35k
    14.2. dinamo - Istra / 15:00 sub
    22.2. Varaždin - dinamo / 15:00 ned
    1.3. dinamo - Gorica / 15:00 ned
    NORTE

Odlicni naredni termini Dinamovih utakmica u prvenstvu. Napokon igramo po danu, a ne po mraku.

Dinamo - Istra, obiljezavanje povratka imena Dinamo na Maksimiru (ne znam kad nas je zadnji put potredio taj datum na domacoj utakmici na Maksimiru). Gostovanje u Varazdinu i domaca protiv Gorice na javnoj televiziji.
  • MojZagreb
    118
    Bravo ZET !!! Ščere/jučer nas je orkestar ZET-a uveseljaval po centru Zagreba, svirali
    su dinamove i zagrebačke popevke a danes buju svirali v Lisinskom na koncertu "Veliko Purgersko Srce".
    Omama/baka i sestrini limači su tak srečno hopsali po taktu i popevali z njima na Jelačić placu/trgu.
    Še/još enkrat/jedanput , ZET puno vam fala !
    Omama (ima prek 90 let), veli kak su kibici gradjanskog , preteča nas BBB , tzv. Istočnjaki svako
    leto skupljali peneze za vse naše siromašne kibice od ZG, Hercegovine, Slavonije, Dalmacije , Sarajeva , Medjimurja itd.
    I naš Dinamo nastavlja ovu tradiciju Gradjanskog i danes je 2 koncert pomoči za siromašne dinamovce.
    Prošlo leto smo bili , denes nebum peljal limače na "purgersko srce" , moram delati (treb skupit peneze za Belgiju) no dobru zabavu vama ki idete.

Starši veliju kak Licitarski herček(veliko purgersko srce) simbolizira hrabrost, ljubav za druge i volju da pomognemo ...
  • Dr Hofmann
    4.6k
    IMG-20260201-120815.jpg

Branimirova, Dubrava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url