• jedan u nizu
    17.2k

Igrao je nakon sto se prvo izrotirao Lisica, KTC, i onda je ubrzo zamijenjen Galesicem.

Tabinas ima veze jer je ocito on rezerva za beka a ne Mikic.

Kako nam je trener krenuo, vjerujem da bi na mjesto stopera dosli Galesic, KTC, Goda i Soldo, prije nego bi Jakir Jr usao tamo negdje u travnju, pri 4-0 u 85. min.
  • Dzoni
    3.7k
    Sve osim zadnje linije MPV-Sergi, Gale, Mikić je pogreška sutra
  • Jurki
    22.4k
    ak je toliko glup da ponovno napravi istu glupost, onda bi mu dao otkaz taman da osvoji ligu prvaka.
  • jedan u nizu
    17.2k

Ma jasno, slazem se.
    Koliko god mi je zao Jakira sto je otisao, toliko ga razumijem i ne krivim jer nije da ima 16 godina, minute je vec trebao dobivati, a cijelom navijackom puku je jasno da pod ovim trenerom to nece biti tako.
  • Jurki
    22.4k
    trebao je dobivati minute, ali je isto cinjenica da se hoce silom u prvu ekipu.
    Nemaju klinci, roditelji i manageri strpljenja.

Jbg a samo neki karton, ozljeda i evo te u prvoj postavi.
  • Dinamo iznad svih
    597
    Jel se zna tocno kad je tekma protiv tovara dole?
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Pripremaj Bobane sljedecu sezonu, do cim europa zavrsi. Ova je gotova.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Bit ce neka prijateljska? :grin:
  • Fan
    1.9k
    Idealno za Jakira da pocne igrati.
    Ah da, savjetovano mu je da ide u Inter gde bu prije dobil priliku.
    Jurki

Nema teoretske šanse da bi zaigrao protiv Vukovara.
  • NORTE
    22.2k
    Ovim putem bih čestitao Dominiku Livakoviću na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske 2026.
  • scooniepenn
    6.3k

I onda odeš igrati u Serie C, a 1. momčad Intera ćeš vidjeti na Panini sličicama. Top odluka.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Jako mi se svidja ovaj prijelazni rok i mislim da ce ekipa prodisat nakon ovog. Vise nema nezadovoljnih, rijesit se jos Nevistica, Perica, Gabriela.

Sa Livakovicem kao jos jednim iskusnijim u slacionici, stvara se napokon ta neka hijerahija.

Znamo za one svadje Kuleta i Villara, odlaske Bobanu, nesluglasice. Ne slusanje trenerovi uputa.

Sad svatko vecinom zna svoje mjesto u ekipi. Eventualni problemi mogu biti sa menadzerima Mikica i Varele, al to ce se nadam rjesiti uskoro.
  • Praskaton
    5.4k
    Ovim putem bih čestitao Dominiku Livakoviću na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske 2026.NORTE

Polako ljudi tek trebamo pokazat da smo se podigli,igrački i rezultatski.
    Koliko puta smo ih znali vratit u život..Kad bi u derbiju otisli na +10 onda bi razumio preuranjeno slavlje.
  • crophantom
    2.8k
    poprilicno sam uvjeren da cemo i prije derbija biti na +10.
    Sukobici na jugu vriju, mogo bi ic epski raspad volume 1534
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube