• criticus
    5.8k
    30. siječnja u ponudi za Vukovar 1991 još 3.811 ulaznica.

Prodano 627.
  • VE86
    77
    UEFA je zbog izgreda Genkovih ultrasa prošlog tjedna u Utrechtu, gdje je došlo do ozbiljnog okršaja s policijom (iz Genka tvrde da je korištena pretjerana policijska sila), klub kaznila s 50.000 eura i zabranila odlazak njihovih navijača na sljedeće europsko gostovanje.
    Otvorit jug za naše.
  • criticus
    5.8k
    Kolega bliže je pitanje oćemo li trebat otvarat gornje tribine a ne oćemo li jug otvarat...
  • NitkoBitan
    35k
    Genk nam je jedina veca domaca utakmica u veljaci tak da tko dvoumi za to ne treba dolazit ni na finale u Istanbulu :cool:
  • deda
    43.3k
    Prodaja za Vukovar ide užasno slabo, prodano je tek 681 ulaznica. Bojim se da će ovo biti najmanja posjeta sezone.
  • Mikina lijeva kopačka
    524
    Najgluplji mogući termin, evo ja ne shvaćam zakaj sutra ne mogu igrati, bilo koji termin.

Pa makar i u 20:00

Pun mi je kurac takvih vremena utakmica, ko i prosle godine gorica u srijedu u 15:00 i slicno.

Idem na sve domaće, na ovu nemrem. Zbog posla.
    Kao što vjerujem da masa ljudi, pogotovo izvan zg ne može doći na ovu tekmu.

Nabijem maxtv i ko god odlucuje na kurac.
  • Hnlovac
    4.2k
    Ak je jučer u 18 sati u Puli moglo bit 1800 ljudi dok se igra rukomet, može i u 13x većem Zagrebu biti 8000 ljudi

Odlični smo kad se Tovarima rugamo kaj ih ima sam 12 000 a htjeli bi da nam je svaki termin sunčana subota u 17:00 na 20 stupnjeva
  • Mihael2305
    1.1k
    Šteta, nadam se visokom skoku u ponedjeljak, barem 3k
  • Sibirski plavac
    7.9k
    Odlični smo kad se Tovarima rugamo kaj ih ima sam 12 000Hnlovac

Nije ruganje radi toga što ih je "samo" 12000 (top brojka za hnl) nego radi njihove mitomanije o u neviđenoj atmosferi i "najjačoj publici na svitu", a recimo u drugoj Njemačkoj ili trećoj Engleskoj imaš klubove sa većom posjetom.

Ili recimo, kad se kod nas skupi 10-12 tisuća "to je malo", a kad kod njih bude isto toliko to je "spektakl na prepunom poljudu.

Kad magarce pitaš kakva im je posjeta bila 90-ih,2000-ih pa sve do dolaska Livaje, ne žele pričat o tome. Wonder why. :snicker:

Čak je i onaj mitoman Zoki nedavno u podcastu (kod profe ako se ne varam) rekao da je bio na maksimiru protiv lokse i da se smrznuo i da se divi ljudima koji po takvom vremenu idu na tekmu, i da nas više neće sprdat oko posjete jer sad razumije.
  • Hnlovac
    4.2k
    Ma oni su mitovani i uopće se ne želim uspoređivati s njima

Ili recimo, kad se kod nas skupi 10-12 tisuća "to je malo".
    Kod njih da, ali kad e nas skupi 10 000 pričamo kako se grad probudio i kako smo jaki, a realno to je prosječna posjeta Notts Countya

Većina Dinamovaca tu radi gresku i uspoređuje se s Mitomanima. Treba racionalno gledati posjetu i činjenicu da, iako napredujemo, jos uvijek smo daleko od idealnog
  • Rile
    131
    Ljudi, ima nas kolko nas ima, 5000 godišnjaka od kojih bi rekao da je redovnih 60% i dodatnih 2000 koji nisu godišnjaci i koji se pretpostavljam rotiraju od tekme do tekme.

Sve iznad tih cca 5000 su ljudi kojima o dolasku ovisi atraktivnost suparnika, neizvjesnost natjecanja, vremenska prognoza, horoskop, ženin ciklus...

Mislim, mi smo u odlučujućoj europskoj utakmici u boljem terminu skupili 9000 ljudi tak da nije realno da će na Vukovaru u lošijem terminu bit više od 5000 ljudi. Jedino možda Livi efekt, ne znam.

Bit će to bolje kad malo zagrije, sredinom ožujka pa do kraja sezone...
  • Sibirski plavac
    7.9k

ali kad e nas skupi 10 000 pričamo kako se grad probudio i kako smo jaki,Hnlovac

A jebiga, u odnosu na prethodne godine to je za nas trenutno top brojka.

iako napredujemo, jos uvijek smo daleko od idealnogHnlovac

Apsolutno
  • jedan u nizu
    17.2k
    Ak je jučer u 18 sati u Puli moglo bit 1800 ljudiHnlovac

Jesi siguran da je bilo 1800 ljudi?
    Nigdje ne mogu naci sliku zapada, a kada sam vidio na tvu, djelovalo mi je ''sablasno'' prazno. Na sjeveru mozda 200 ljudi, ako i toliko, na istoku i jugu nikoga naravno.
  • Hnlovac
    4.2k
    Tako kažu

Ja sam u galeriji rucno izbrojao 400ak-500ak ljudi na sjeveru, dakle na Zapadu je trebalo biti oko 1300 kaj ki se činilo realno

Oni kao ni mi stvarno ne muljaju s brojkama, štoviše brojaci ih na velikim tekmama muče kao i nas

Uglavnom offfopic

tek su počeli zimski rokovi, ima se vremena vikendom koliko hoćeš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.