• skener
    7.1k
    Ljubičić je nakon jučerašnjeg treninga razgovarao s novinarima gdje se osvrnuo na svoj šestomjesečni period u Dinamu.

"Jednostavno sam se htio vratiti u Njemačku zbog nogometa. Redovito sam igrao u Dinamu, ali nogomet jednostavno nije bio pravi za mene - presporo je bilo", rekao je.
  • Facke
    7.8k
    Prespor nogomet je bil? Necu komenterati.
    Pa onda bi trebal znati stopati loptu ak je se tak spore. :razz:
  • Dudu
    2.8k
    U principu se slazem s njim, bas nam fali intenziteta i brzine u HNL-u, opcenito svim klubovima.

On je igrac od energije, kad je run 'n gun
  • FelceAzzurro
    1.3k

Nije ništa pogrešno rekao.HNL općenito je krš od lige sa sporim protokom lopte i nikakvim intezitetom pa se onda to najgore po nas manifestira u europi.
  • Jurki
    22.3k
    ok prespor nogomet, bas zbog toga je on trebal biti ponajbolji veznjak lige, ovak je po svim parametrima među najgorim veznjacima lige.

Da ga jebes te dve stvari ne stimaju.
  • cibona
    7.7k
    U pravu je. Naša igra je dijamentralna suprotnost u odnosu na ono što se obećavalo ljetos.

To naravno ne opravdava činjenicu da je ljubičić u svom kratkom mandatu u dinamu razočarao, ali da je nogomet koji mi igramo trom, spor i negledljiv, to stoji.
  • Jurki
    22.3k
    ali da je nogomet koji mi igramo trom, spor i negledljiv, to stoji.cibona

Nas nogomet je los, ali bi on u takvom losem nogometu moral biti najbolji.
    To je isto kao da igramo protiv Predavca i ti nemres nist napraviti jer su oni losi? Mislim koji kurac.
  • Dudu
    2.8k
    Pa po meni je ovo pokazalo da on tehnicki nije toliko dobar, a to puno vise dolazi do izrazaja kad igras na postavljene obrane u bunkeru i bez da ti se suigraci otkrivaju brzo..

Igrac sustava, a ovaj mu ne odgovara
  • jedan u nizu
    17.1k
    Ako su svi spori, ne moze on sam trcati kao muha bez glave i napraviti igru brzom.

Osim ako nisi izvanredan igrac poput Messija, Pelea, onda si uglavnom dobar koliko ti je momcad i igra dobra. Uglavnom se utapas u prosjek.

Ako ekipa igra dobro, i ti ces biti bolji. Ako je dan takav da su svi za kurac, ne mozes puno napraviti i isticati se. Uglavnom se utopis u sivilo.

Tako je i u Realu, Barci i Man Cityu.

I to pogotovo na pozicijama koje nisu golmanska i napdacka/krilna gdje jednim golom mozes popraviti svoju sliku. Veznjaci, obrambeni, pa i bekovi puno rijede iskacu od prosjeka ekipe.
  • DiddyGuela
    5.4k
    Igramo spor nogomet svakako međutim nije se Ljubo nesto posebno isticao sa "bacanjem na glavu". Puno je i kod njega bilo jogging trckaranja u defanzivnoj tranziciji nakon sto bi otpao ko ratkapa u visokom presingu. Sve to stoji... intenzitet, tempo, bla bla. Igramo nogomet za penzice. Ali stari koliko si ono duela osvajao, koliko si lopti uzimao? Daj se pokri usima.
  • Krizy
    67k
    Ljubičić se prebacio na brzi nogomet, Schalke gubi 1:0 od 44. sekunde :sweat:
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ljubicic je najbolje izgledao protiv Fenera i Maccabija gdje se i igralo brze tj. taj neki run & gun nogomet.
    Jos mi na pamet pada utakmica protiv Rijeke.
    Realnost je da mi u HNLu tako ne igramo, a ni u EL nije svaka takva..
    Nego, jesu svi propustili primjetit da nije samo Ljubicic poceo europsku utakmicu pa dan kasnije otisao... :joke:
  • Nogo
    10.1k

Bum!
    2:0
  • Keyser Soze
    18k
    6.1 ocjena na Sofi trenutno.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ako neko jos uvijek uzima Sofu za relevantnu nek se sjeti da je Neva bio nas najbolje ocjenjeni igrac prije 2 dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.