• tp1997
    2.5k
    Igrac sustava, a ovaj mu ne odgovaraDudu

Ljubičić žrtva sustava, Vidović žrtva sustava, Villar pretpostavit ću isto...

Boban bi trebao staviti ego (ili što već ga je natjeralo na Kovačevića, nebitno) po strani, uzeti trenera s pedigreom, znanjem i vizijom, pa makar ta ne bila 4-3-3 i makar taj više volio sustav s trojicom iza nego vlastitu mater, i onda iskoristiti svoju karizmu, veze itd. da tom treneru omogući kadar za taj sustav.

Ovako ispada da je iskrcao milijune na igrače koji su objektivno dobri igrači, s iskustvom, a onda je te igrače pokopao sustav kojeg je on sam, po vlastitom priznanju, nametnu.

Dovedi poštenog trenera, daj mu što treba, daj mu da postavi igru. Ovako bezveze potrošnja i novca i igrača.
  • Jaro
    11.7k
    top posao do sada nema sta. Moj dojam je da on odlicno pliva u ovim underdog (Gorica, Turci i Hull) ili privremeni underachiever (Rijeka) scenarijima…
  • Dzoni
    3.7k

Inače je sasvim normalno i razumno očekivati da će svaki transfer biti pogođen u nekom klubu...
  • Zagi
    14.9k
    Dovedi poštenog trenera, daj mu što treba, daj mu da postavi igru. Ovako bezveze potrošnja i novca i igrača.tp1997

Ovu revolucionarnu ideju bi trebao predstaviti vlasnicima Chelsea FC.
    Čini se kao rješenje za sve njihove probleme.
  • rokikaciga
    10.3k
    Vrijeme je za barem pet stranica prisjećanja na Jakirov period u dinamu.Zagi

Ako netko ne dobije ban džaba svih 5 stranica.
  • Zagi
    14.9k
    Podmetnuti će netko leđa. Nikakva cijena za konačno rješenje pitanja jel ga trebalo ostaviti nakon 9:2 ili ne.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Treba dovesti trenera koji će igrati 5-6 sustava i po potrebi svakom igraču prilagoditi onaj koji mu najbolje paše, po mogućnosti da se Bobana ništa ne pita. Uvijek se šokeram kad vidim koliko skrivenih nogometnih genijalaca ima.
    Ako je na početku rečeno da će se igrati tako onda nek gura do kraja sezone. Tko nije u stanju se uklopiti, otići će, dovesti će se drugi koji mogu. Ne znam tko bi pogodio baš sa svim pojačanjima u jednom roku. I to na ovakav broj.
  • Jurki
    22.3k
    Odlican prijelazni rok. Promasilo se s nekim igracima prije pola godine, ispravljaju se greske.
    Prociscava se svlacionica, radi priprema za ljeto i napad na ligu prvaka. Rijesili smo se nekih stvarno velikih placa kaj nam jos povecava manevarski prostor.

Doveden Livi i jos prodati Nevistica i da se ne dovede vise nikoga ja sam vrlo zadovoljan ovim rokom.

Nitko ne pogodi sa svim igracima, ali se isto tak nije Boban pravio blesav i ostavio u kadru Ljubicica i Villara.

Ne znam tko bi pogodio baš sa svim pojačanjima u jednom roku. I to na ovakav broj.Mr Anderson

Kaj vele na Zona Manchester United, nakon kaj su spalili preko milijardu eura i ne osvojili nista.
    Nemoguce je pogoditi sa svim igracima.. mi smo ih doveli 17.
    Kak i sam velis, ne znas tko bi pogodio sa svim igracima.. nema tog sportskog direktora koji pogodi sa svim igracima.
  • Crusades
    21.7k
    Ja uopće ne vidim da itko ima problema s Jakirovim rezultatima i karijerom u Hullu, dapače.

Ono oko čega se uvijek povede rasprava su njegovi rezultati s Dinamom i neki europski rezultati za koje se smatra da nisu adekvatni.

Po Kovi je drvlje i kamenje jer je dobio porcije od Betisa, Lilla i Celte, a Jakir je za svoje vrijeme dobio porcije od Sparte Prag i Paoka + Ballkani.

Naravno da i nije pomogao intervju oko Leona i njegov odlazak u Inter.

Sve se vrlo lako da razlučit objektivno i racionalno.
  • tp1997
    2.5k
    Treba dovesti trenera koji će igrati 5-6 sustavaMr Anderson

Dobro, kada i gdje sam to rekao? Ne iskrivljuj.

Rekao sam da treba dovesti trenera koji ima iskustva, znanja i karizme pa makar, eto, taj ne igrao Bobanov najmiliji sustav. Za koji mu je opravdanje, inače, na razini studenta koji nije uspješno položio statistiku na fakultetu. To što većina uspješnih klubova u danom vremenskom periodu igra X sustav ne čini X sustav inherentno najboljim sustavom. Korelacija, a ne kauzalnost, osnove statistike.

A ako si je Boban već zadao koji će sustav igrati i isti naložio treneru, onda mi je tek nejasno zašto je išao dovoditi igrače za koje je mogao procijeniti da će biti "žrtve sustava"? Recimo i da za Ljubičića nije mogao, ali iskrcati pare na Vidovića a onda otvoreno pričati da je žrtva sustava kojeg si sam nametnuo je u najmanju ruku bizarno, i da taj isti potez i iste riječi prilijepimo Marku Mariću, razapelo bi ga se na sve moguće načine.
  • rokikaciga
    10.3k
    na to pitanje je dao Boban odgovor na druzenju s novinarima :razz:
    (Da vidim hoce se tko upecat hehe)
  • Zagi
    14.9k
    Pričekao bi ja sa ocjenom Vidovićevog transfera. To kaj se spominje da bi ga se treniralo za osmicu ima smisla.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Pa rekli smo već, nije sa svima pogodio, očekivao je da će se lakše uklopiti i prilagoditi. Uspoređuješ ga s Marićem koji je bio elementarna nepogoda.
  • vjeko1701
    22.3k
    Nemoj i ovu temu pretvoriti u raspravu o Kovačeviću. Ima ih dovoljno.
  • tp1997
    2.5k
    Isprike, post realno pripada pod temu trenera, moja greška
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.