• hb1
    359
    https://youtube.com/shorts/R_z4vAwyxts?si=H1hTlPQzWGCDSNok

Javni apel da se izbrise svaki trag ovog videa na internetu zato jer je Livi opet sretan!
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Ma kakva cena posudba , ništa imati sa njima posla. Jednom su nas preveslali. Kule ima ugovor i neka ne kenja. Posudba , mi moramo naći zamjenskog napadača , a na ljetu eto ti Kuleta curik ,imaš viška i moraš opet trošiti vrijeme i energiju na pronalaziti rješenje i negdje ga proslijediti. Ma pare na stol i nosite ga . A ako on insistira nek sam onda nađe klub koji će ga kupiti
  • hb1
    359
    Ispricavam se moderatorima za isti komentar, internet problem je bio pa je zahtjev otisao vise puta.
  • Ivdzo11
    9k
    Kako Germanijak doznaje Torino bi doveo Kulenovića na posudbu do kraja sezone s obveznim otkupom na ljeto, a svota je otrpilike ista kao i ona Veronina. Dinamov je napadač, čini se, skloniji Torinu nego Veroni, uvjeren da neće dogodine igrati u Serie B, što bi mu se s Veronom moglo puno lakše dogoditi. Načelno je, dakle, odbio Veronu i prihvatio Torino,I trenutno traju pregovori klubova i igrača, Kulenović bi već u subotu mogao otići prema Apeninima. Pitanje je, Verona ili Torino, ali trenutno je bliže Torinu, sve se okrenulo, no tko zna...
  • veselko tenžera
    6.8k
    Budući da nam po informacijama plasiranima u vrijeme skupštine za preživljavanje treba 27 milijuna € u ovoj godini uz plasman u Europa Ligu preko play-off LP uvodim novu rubriku:

Spašavanje žive glave

Jakir 2.5 (bez bonusa)
    Ljubo 1
    Perković 1
    Pavić. 0.4

Još 22.1 milijun do spasa.

Pratimo dalje.

Editirao sam, hvala na sugestijama.
    zasad neću odbijati plaće, računam da će doći novi igrači na koje će te plaće otići tj. da je taj +/- ukalkuliran u onih 27. bilježim u notes suhom olovkom, obračunam na kraju godine. rubrika se gasi kad spasimo živu glavu i odemo u plus, bilo transferima, bilo Europom. Budući da će biti za luksuz, tada se otvara rubrika - Džeparac za razvrat i lake narkotike.

Ako ima koja dobra duša da mi javi koliko je planirano prihoda od Lige Uefe ovo proljeće, da i to računamo.
  • Carrasco
    6.9k

Perković 1
    Pavić 400 tisuća
  • emilperska
    14.4k

Kova će dodat gas malo više i eto nas u LP na ljeto.. :lol:
  • Noel
    18.7k
    Budući da nam po informacijama plasiranima u vrijeme skupštine za preživljavanje treba 27 milijuna € u ovoj godini uz plasman u Europa Ligu preko play-off LP uvodim novu rubriku:

Spašavanje žive glave

Jakir 2.5 (bez bonusa)
    Ljubo 1

Još 23.5 milijuna do spasa.

Pratimo dalje.
    veselko tenžera

Ja sam kupil majicu u shopu jučer, dodaj mojih 40 eura.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    valjda kapne i par tisuća za nevu, da nije mukte
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    nisi dok ne bude u živo
  • rioda
    13.2k

Mislim da se tih 27 umanjuje za iznose plaća igrača koji odu, bar bi tako bilo logično :grin:
  • Nogo
    10.1k
    Ako odu i Mudri i Villar nekako mi se čini da neće biti nerealno da dođe Jagušić ili netko na toj poziciji.
    Ako ode Kule onda ili još jedna špica ili će se krilo dovesti pa Bakrar i Topić u špicu.
    Ne vjerujem da se nitko neće dovoditi i da ne daj Bože ozlijede naprave svoje.
  • hardek
    8.4k
    Pokušavam biti u toku stalno, ali odakle ovi govori o odlasku Villara? Nisam nigdje ništa konkretno pročitao
  • Marc
    852
    slika u rangu one slike Pape Ivana Pavla i Tuđmana :cool: ikonska
  • Omake
    15.3k
    Baš me zanima hoće li se dovodit vezni slična profila kao što je Villar ili će se priključiti Božkov prvoj ekipi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.