• Kujtim Shalla
    8.3k
    auuu još i živo :starstruck:
  • Ijayi Atiemwen
    5.5k
    @Paggini jesi brzo gotov s gymom? Mi čekamo…
  • mosad
    2.2k
    Može netko objasniti ovu objavu s pingvinima. Nisam iznenađen da smo nešto loše objavili na društvenim mrežama ali eto volio bih saznati pozadinu i koja se poruka skriva iza toga
  • shameless86
    1.4k
    napadamo grenland
  • FazeN
    5.2k
    Može netko objasniti ovu objavu s pingvinima. Nisam iznenađen da smo nešto loše objavili na društvenim mrežama ali eto volio bih saznati pozadinu i koja se poruka skriva iza togamosad

Viralan video na tiktoku zadnjih dana, točnije najviralnija stvar ove godine (zasad).
    Radi se o videozapisu gdje se jedan pingvin odvaja od jata, iako je običaj da slijedi druge i slijepo ih sluša, on ide sam u drugom smjeru, kroji svoju sudbinu u potrazi za nečim boljim.

Vjerovatno je naš klub išao na foru:
    "Unatoč podcjenjivanju, očekivanjima i potrebom za praćenjem drugih, Dinamo ide sam svojim putem ne slušajući druge i kroji sebi sam sudbinu."
  • Omake
    15.2k
    Inače je scena iz filma Wernera Herzoga, koji je naše gore list po majci. Mislim da se prezivala Stipić. Herzog je pingvina nazvao nihilističkim, društvene mreže su toj sceni dale drugo značenje.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.