• Ludovic IX
    10.6k
    znači potpisujemo strašni talent iz Brazila - Nunca Visto
  • Olmic
    5.5k
    Rekao bi majica posvecena bbb
  • Papastrumf
    21.8k
    Nitko ni blizu :grin:
  • Filip 91
    2.2k
    Pretpostavljam dres povodom godišnjice povratka imena Dinamo, možda replika onog iz 2000. godine.
  • Z brega sam
    257
    Ufff , daj bar nekakav hint!
  • Sajla
    17.9k
    majica s čestitkom za rođendan tovara :rofl:
  • Noel
    19.3k
    Ako je adidas u videu onda je nešto vezano i uz adidas. Ne vjerujem da je netko toliko zajebo i stavio adidas u videu neoprezno. Ipak imamo ugovor sa castoreom.

Nešto neviđeno, Dinamo postaje prvi klub u povijesti koji će imat dva proizvođača dresova. :lol:
  • MateG
    175
    A netko je napisao kao da ćemo bit zadovoljni, da se nešto top sprema

Pa nadam se da je tako :D

Daj neko bar satnicu, da znamo kad bit online :grimace:
  • Lexon
    10

Odbrojava se na instagram stranici, jos 9 i pol sati. Dakle, u 19 će biti objavljeno, štogod da je.
  • Sajla
    17.9k
    pošto je petak 13. možda je hokejaška maska u stilu Jasona Voorheesa s motivima dinama?
    imam još glupih ideja za nešto neviđeno, ali zaustavit ću se sad ;)
  • Bosskovitz
    20.1k
    Bit ce u 19:00, zato odbrojava na IG. I ne morate strepiti, mislim da će se ovo baš svima svidjeti.
  • MateG
    175
    Charter avion za navijače za gostovanje u Genk s Dinamovim liveryem i svim ostalim?

Oke, imam i ja glupih ideja, i ja ću tu stat :lol:
  • Oluja
    6.1k
    Idejno rješenje za stadion?
  • criticus
    6.1k
    Nitko ni blizuPapastrumf

Mile iz Krajine se pridružuje akciji za infrastrukturne probleme na jugu. Poziva na skupljanje donacija za rušenje Poljuda i ulaganje u ozbiljnu i modernu ustanovu sa ciljem proizvodnje najfinijeg krumpira i pšenice te uzgoja crnih svinja od čijeg mesa će se raditi par exelance kobasice. To će rezultirati menijem od svježeg domaćeg pomfrita, kobasicom od najfinijeg mesa domaće crne svinje u pecivu proizvedenom od domaće pšenice kojeg su mjesile fetive splićanke. To sve bi rezultiralo dosad neviđenom ocjenom 27/29 i osvojenom prvom mistu u najbitnijem sportu na svitu - natjecanje za najbolji hot dog by Mile.
  • Z brega sam
    257
    Ove bi bile :ok: :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.