• Kujtim Shalla
    8.3k
    auuu još i živo :starstruck:
  • Ijayi Atiemwen
    5.5k
    @Paggini jesi brzo gotov s gymom? Mi čekamo…
  • mosad
    2.2k
    Može netko objasniti ovu objavu s pingvinima. Nisam iznenađen da smo nešto loše objavili na društvenim mrežama ali eto volio bih saznati pozadinu i koja se poruka skriva iza toga
  • shameless86
    1.4k
    napadamo grenland
  • FazeN
    5.2k
    Može netko objasniti ovu objavu s pingvinima. Nisam iznenađen da smo nešto loše objavili na društvenim mrežama ali eto volio bih saznati pozadinu i koja se poruka skriva iza togamosad

Viralan video na tiktoku zadnjih dana, točnije najviralnija stvar ove godine (zasad).
    Radi se o videozapisu gdje se jedan pingvin odvaja od jata, iako je običaj da slijedi druge i slijepo ih sluša, on ide sam u drugom smjeru, kroji svoju sudbinu u potrazi za nečim boljim.

Vjerovatno je naš klub išao na foru:
    "Unatoč podcjenjivanju, očekivanjima i potrebom za praćenjem drugih, Dinamo ide sam svojim putem ne slušajući druge i kroji sebi sam sudbinu."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.