• Orc123
    14.8k
    Ja sam realno ocwkivao oko 12 bodova u EL ove sezone po Dinamovom renomeu....ovo je malo losije, jos u granicama prihvatljivog....jedino mi problem to da u utakmicama u kojoma smo bili aucajderi da smo se predali prije nego su pocele....ovo jucer i protiv Betisa je osgovornost trenera. Nama fali samo jedan posteni trener naseg renomea....
  • Crle
    1.4k
    Spominje se stalno taj Betis a gore smo zabili iz penala iz valjda jedinog izlaska na njihov gol. Takoðer današnji Betis je bolji od tog tada. Tada nas je i PAOK rastavio čim su igrali ozbiljnije. Oni izleti u Albaniju se zaboravljaju. Itd.

Radi se tolika fama oko toga da smo ne znsm koliko bitan klub na euro sceni a zapravo kada pogledaš pogodila je se tada vruhunska generacija i sve je kliknulo kako treba. Sve kasnije je šlepanje na tu generaciju i lagani pad koji je normalan.

Mi trebamo težiti konstanti u europi sa ponekim bljeskovima no ne trebamo se zavaravati da smo to do sada imali. I treba vremena za sustav koji je jedina garancija za tako nešto.
  • Laugreano
    5.1k
    Nama se potrefila generacija sa Livijem, Sutalom, Gvardiolom, Orsicem, Olmom, Petkom. Bas potrefila. Jer to nije nista planski rađeno. I to je jedini period kad smo mi imali dobre rezultate u Europi. I posto se nadogradnja ekipe nije radila nikako jer je bio kaos u upravi, nerealno je ocekivat da se mi trenutno mozemo tuci sa jakima. Treba to izgraditi,kroz sezonu, dvije
  • ElDorado
    9.6k
    Dobri smo mi ali samo kad smo kompletni. Ako nam fali netko od prvih 11 na bokovima, dolaze problemi. Tu se na ljeto moramo svakako popuniti, a ako dođe Dani (čini se ništ od toga nažalost) onda smo top.
  • Orc123
    14.8k
    Pa jbo mater, pa mi smo jucer igrali sa 3 od 11 igraca od idealne postave Dinama.....Livi, Valincic,Dominguez,Mckenna,Vinlof, Misic,Bennacer,Stojkovic,Hoxha,Beljo,Bakrar(novo krilo).....mi sa tom momcadi imamo kaj rec protiv svakoga....samo sa Livijem smo 30% jaci!
  • Crle
    1.4k
    Pa upravo to, baš potrefila. I sada se stvaraju mitovi o našoj europskoj izvrsnosti i konstanti. Ovo što se sada radi je put u nešto što je održivo na duži period. Da li će uspjeti to ne znamo.

Evo i sam Boban (koji očito nema pojma) govori da su potrebne godine i da je dobsr start koji smo imali zapravo i izbenaðujuć.

Pa evo jedan Beljo tek sada počinje pokazivati naznske onoga radi čega smo ga doveli.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Malo smo poletili nakon gaženja Rumunja i fenjeraša Osijeka. "Trebao" nam je onakav šamar kao sinoć, ali s dobrim raspletom situacije na kraju (prolazak dalje).
    Imamo lošeg trenera, to je jasno kao dan, ali zavaravamo se što dosta forumaša misli da imamo avion od ekipe, a nemamo.
  • ElDorado
    9.6k
    Slažem se uglavnom ali mi nije jasno kak su skautirali npr Villara i za njega pljunuli najviše love. I Ljubičića kojem su dali vjerojatno top plaću. Nama je skauting izgleda još uvije problem.
    Dobra stvar je da ne čekamo nego se takve stvari brzo rješavaju.
  • crophantom
    2.8k
    https://www.fcm.dk/app/uploads/Aarsrapport-for-FC-Midtjylland-2024-2025.pdf
    Nisam čitao sve, ako AI koji je pročitao dokument ne laže radi se o 43 milijuna eura.
    A dokument je s njihove službene stranice

Kaj se tice staff expenses 28.1 milijun eura, tu negdje s nama, mi smo čak u 2024 zbog bonusa LP I to vise potrošili.

Ugl, nije ni bitno, samo sam htio reci da nije da nas šišaju budgetom za duplo.
  • zadnjired
    463

Želiš li reći da trenutno vodstvo zajedno sa trenerom radi protivno interesu kluba i njegovom uspjehu u segmentu nogometa?

Ili je možda vlada a možda su Srbi?

Jedno je kritika koja je potkrijepljena argumentima i konstruktivnim prijedlozima što bi se moglo poboljšati a drugo je bacanje blata po igračima i treneru koji su prije desetak dana ili više bili slavljeni. To je tako kad se euforija diže radi rezultata a ne radi putovanja na koje smo krenuli čistog obraza neopterećeni prošlošću. To ne znači da itko od nas ima ružičaste naočale jer za mene ne postoje nedodirljivi idoli i tzv. Legende jer puk i navijači kojima je stalo do kluba mogu i moći će istima pokazati da nikada ali baš nikada neće biti iznad interesa i simbolike ovog kluba.

Nigdje nisam vidio da se ekipa razbacivala etiketiranjima da je netko mamićevac ali mi je zanimljiva ta osjetljivost i paranoja tog unutarnjeg i vanjskog neprijatelja gdje se konstantno traže krivci da ekipa može upirati prstom bez argumenata.

Molim te daj mi objasni konstataciju "Veliki Dinamo" i načine na koje u nogometnom i simboličkom smislu mi kao klub koji je bio taoc zakulisnih igara, bolesnika i koji je odbacivao vlastite navijače sa lošom infrastrukturom našeg kampa u kojeg eto tek 2026 počinjemo investirati, bolnih europskih poraza i stadiona koji se raspada manifestirao svoju veličinu da ti i tebi slični očekujete iznimna postignuća u Europi sa momčadima kojima se titraju jaja, spavaju u najboljim hotelima i za njih se brinu najbolji doktori i sanjate Europske trofeje dok nismo osnovne preduvjete riješili u našem klubu?

Narativ koji se gura u prvi plan je kritiziranje a baš me zanima koliko će Vas doći na članski dan i sve ovo što pišete argumentirati Zvoni u facu. Ako Vam se odgovori ne budu svidjeli, živimo u demokraciji pa se nadam da postoji kompetentnost i vizija koja će meni kao članu kluba ponuditi bolju alternativu od postojeće uprave. Alternativu većeg budžeta, modernog nogometnog kampa i trenera koji zna pričati engleski i koji će sporije i razgovjetnije govoriti tako da velebni plavi puk može zapisati svaku njegovu riječ...
  • Neron53
    2.4k
    Ekipa, jel se vec moze provjeriti da li je termin uzvratnih tekmi 26.2. U 19 ili 21h?
  • modri-kibic
    1.3k
    Samo da ostavim ovdje :heart:

Screenshot-2026-01-30-10-51-56-016-de-analyticom-cometlive-hns-edit.jpg
  • Crle
    1.4k
    A i to zapravo nije istina jer smo fulali sa njim kao što svatko fula nekad jer nije moguće sve pogoditi.

Zajc besplatan i pogodak, Dominguez pogodak i već možemo zaraditi, McKenna pogodak i djabe, Vinlof mlad i talent koji nešto pokazuje, Valinčić dobar, Bakrar za tu lovu dobar, Soldo solidna rotacija, Beljo počinje pokazivati zašto je doveden...

Bennacer došao na posudbu. Malo je falilo i ovi iz Barce.

Ljubičić se očito nije prilagodio no nismo nešto baš na njemu izgubili.

Tako da nam u periodu gdje mijenjamo cijelu momčad i praktički cijelu klubsku filozofiju, u ligi koja nema ni pošteni VAR, skauting i nije tako loš.
  • kariola86
    263
    Zna li netko zašto se utakmice tijekom tjedna igraju u 18 sati? To iz toliko razloga nema smisla (gledatelji, TV gledanost itd.). Vjerojatno savez tako odredi termine, ali zašto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet