• skener
    7.1k
    McKenna, kakvo je stanje?

"Pa dobio je udarac u glavu, ali je i nešto bilo s koljenom. Nadam se da nije ništa ozbiljno."
  • rakurs
    2.5k
    ali je i nešto bilo s koljenom.skener

Moram priznati da zbog ovog Kovinog dodatka nisam uopće spavao. Ako je nešto ozbiljnije mi moramo po još jednog stopera. Torrente pitaj Boga kad će biti spreman, KTC je očito van svih kombinacija i ostaješ na Sergiju i Galešiću. Nadam se da samo dramatiziram i da je već protiv Rijeke na terenu.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    mi moramo po još jednog stopera.rakurs

Najbolje da nakon prodaje Jakirovica sad kupimo jos jednog obrambenog a ni sami ne znamo gdje cemo tu gurnut Galesica i Torrentea kraj Domingueza i McKenne. Ima Galesic, bekove imamo, ne vidim problem toliki.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    KTC je skartan zbog nastupa na beku. Nigdje veze.
  • rakurs
    2.5k
    Jakirovića se nije prodavalo jer se htjelo nego jer je mali forsirao transfer. Torrente bi spreman mogao biti tek u ožujku, ako i tad. Ako je tebi ok da do kraja sezone igraš sa dva i pol stopera onda ok. Meni nije.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Jakirovića se nije prodavalo jer se htjelo nego jer je mali forsirao transfer.rakurs

Sta ima forsirati sa vazecim ugovorom koji traje jos? Ovako normalno obje strane sretne, ali da se dogodila tad neka ozljeda vjerujem da bi se stopiralo. A to sa 2 i pol stopera sam i ja komentirao jos prije, kazem imamo Galesica i vraca se Valincic, kraj Torenttea koji ce se vjerujem vratiti brzo ja stvarno ne vidim sto ce nam jos jedan. A i pitanje je li ovdje u pitanju sta ozbiljno.
  • Masto
    1k
    Važniji igrač od domingueza, koji voli zaplivat i dati krivu loptu (talent neupitan al poradit na greškama)
    Brz oporavak igračino
  • CastAway1986
    5.2k
    Nadam se da nije nista ozbiljno jer po meni je gledajući samu kvalitetu naš najbolji stoper..
  • Paggini
    74.7k
    Jakirovića se nije prodavalo jer se htjelo nego jer je mali forsirao transferrakurs

Ne baš.
  • Ljubo
    388
    Realno za nekog bez utakmice seniorskog nogometa smo dobili sjajnu lovu, i mali je isto htio ići jer smatra da će vani dobiti bolju priliku. Win-win za nas i njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet