• znajdatevolimja
    2k
    Ima ždrijeba
    Momčadi se dijele u parove
    9./10. igraju protiv 23./24.
    11./12. Igraju protiv 21./22.
    Itd.
  • Oluja
    6k
    Potpuno nam je svejedno koga ćemo izvući, a i to što dolazi Livi i što će moći igrati Bennacer ako se oporavi. Naša bolna točka je trener i dok je on tu samo nam Bog može pomoći.
  • Hebimir Strašni
    168
    Mislim da je on dobio u vugla. Tvrda je to glava igra on već protiv Vukovara
  • Crle
    1.4k
    Neva je bio ok danas. Da je igrao Beljo od početka možda bi na duge lopte i mogli izać iz presinga.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    šteta da Zajc nije ono pogodioNolifer

Bio je metar u ofsajdu kod šuta Belje.
  • Mlađi referent
    15k

Ima ždrijeb, Genk ili Bologna.
  • Praskaton
    5.3k

Još im dva ponajbolja igrača nisu igrala.Čak nebitno jer oni imaju sustav.Melju i melju.Tempom mogu igrat sa svima iz Lige petica,naravno kvalitetom nisu tu.

Siguran sam da će daleko dogurat u EL.
    Mi jednostavno kasnimo sa smjenom trenera i tjt.Imamo svoje limite al može ovo bit bolje.
    Nek u hnl-u redamo sigurne pobjede i ja sam zadovoljan za ovu sezonu
  • Forenzicar
    41
    Ždrijeb je sutra u 13 sati i prva utakmica se igra 19.02 na Maksimiru
  • Dinamo-SB
    1k
    Jedino bitno je da smo prošli, puno toga nije bilo dobro danas,ali ok nije ni prva ekipa i najjaci sastav igrao.

Veliki pozdrav za Jakirovica koji bi danas upisao minute u EL umjesto McKenne. I mozda bi bio gurnut protiv Vukovara sad u ponedjeljak.Sretno u Serie C.
  • Kermit
    872
    da je bilo loše je, ali kakva prodaja ugleda? Danci su super u Europi..njurci10

Koeficijent
  • FrodoJePurger
    558
    nije stari mooj
    U par navrate se dvoumio oče li izaći na loptu ili ne
    I tako ono dođe do šesnesterca pa se vrati nazad na gol
  • Crusades
    21.6k
    Previše nepotrebnih promjena, da je ostalo na 3-4 bilo bi okej. Nije bilo potrebe mijenjat sva 3 igrača gore. Zato je i dvojicu zamijenio na poluvremenu.

Šteta za Hoxhin udarac, onda je bila i ona šansa Belje... zanima me kako bi igrali s njima da smo u full sastavu i na dvije utakmice.

Oba gola smo dobili iz kontri.

Kažem, opet je gorak okus u ustima, nije se smjelo toliko oslonit na druge rezultate.
  • E46
    2k
    trener definitivno ne zna što radi.
  • Salas
    74
    Na kraju ipak prolaz, peti put u zadnjih osam godina!!!Ali,nažalost i ova večerašnja utakmica je pokazala da smo ispod prosječna eu ekipa,da doslovno nemamo nikakvih šansi dalje,ali imamo proljeće u Eu i idemo osvojiti našu ligu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.