• Dinamo iznad svih
    582
    Jos jedna sramotna predstava trenerskog maga Kovacevica
  • Thor
    1.9k
    Dobili su nas. Istina nismo igrali bas kak spada. Puno neprisiljenih gresaka i nepovezanosti. Ok slazem se. Ali ovi nisu bas bezveznjaci. Dobili su Sturm, Notingem,Genk,Telaviv,Celtic i nas. Sa Branom nerjeseno a izgubili jedino od Rome.
    A i boli me kiki.
    Idemo dalje! To je najvaznije! Igramo ono kaj nismo igrali od 2018. I 2020. Prosli smo grupnu fazu i skupili smo neke bodove.
    Losa tekma,pa kaj!
    Amo dalje. Igramo dve nove tekme europe i jos neka lova dodje. A ak izvucemo Genk isto nije ne prolazno i moguce je proci.
    Vooolim te dinamoooo :love:
  • DiddyGuela
    5.4k
    Celta, Betis, Lille, Midtjylland. To su 4 ekipe protiv kojih smo mi ove sezone u europa ligi izgledali doslovno nedorasli. Pomalo zabrinjavajuce i veliki upitnik za ljude koji su sudjelovali u selektiranju ovogodisnje ekipe. O treneru ne treba trositi rijeci, taj je trebao biti bivsi nakon Vukovara. Losi smo, slabasni i bezmudni.
  • Plava balada
    40
    Stari moj, kakva odvratna pljuvačina po "socijalima", kaj bi tek bilo da nisu ispoštovali Sturm i promašivači iz YB. Vjerojatno bi se srušili Facebook serveri.
    Samo da je naslov nazad na kraju sezone i da se oprostimo od Kove, očito će ga se forsirati do kraja, samo da je sjajnog trenera u konačnici jer tu sistema nema, samo odlični invididualci....jedini sistem je master out na pikadu u Čatežu.
    Jedina nada u EL mi je (nisam upućen pa ću vjerojatno bubnut) registracija Bena, Livija i povratak Valinčića. Svaka čast Galešiću ali na kraju dana stoper je, nema taj bekovski osjećaj za pokrivanje prostora i jebiga, u HNL-u to donekle još može proći.
  • FrodoJePurger
    558
    Mislim da ovdje previše ljudi i dalje živi na staroj slavi i ne može prihvatiti da su se neke stvari promjenile, kao i budžet...
  • Dzoni
    3.7k
    Razumijem sve skoro, ali Kule prvih 11, ajao.
    Nadam se da ću se posipati pepelom za negdje oko 3h
    Dzoni

Neću, očajan danas
  • hb1
    349
    Svaka čast ekipi što je potegnula na utakmicu, sretan vam put kuci.
  • miro
    8.4k
    Bas sramota od utakmice. Jesmo prosli, ali ovo je bilo toliko lose protiv jedne ipak osrednje ekipe, fino fizicki pripremljene s 2 sheme prema naprijed, ali zbilja nis posebno.
  • Mlađi referent
    15k

Četiri boda su nam došla protiv zadnje i predzadnje ekipe turnira.
  • ElDorado
    9.6k
    Ovaj covjek nimalo samokritike. Koji je ovo tijek misli
  • NKDZ86
    7.4k
    Luđaci, vidimo se u ponedjeljak na Maksimiru!
    Laku noć svima, samo ne njima!
  • njurci10
    399
    a ostalih 6?
    Netko nam poklonio?
  • Plava balada
    40
    "Nismo dobro tu taktički reagirali" kaže Kova. Well, well, well...
  • Crusades
    21.6k
    Nikad slabiji Fener 3 i fake Steaua koja je dobila fejk Feyenoorda 3 jel
  • Dinamo-SB
    1k
    Ljudi, mi danas nismo igrali sa prvim sastavom i najjacom ekipom. Ekstremno bitan faktor kojeg odjednom svi zanemaraju. Zajc i Beljo kad su usli vidlo se da je to druga dimenzija. Bili smo losi danas,ali isto tako nismo u najjacem sastavu igrali. S kim god budemo igrali u nasem najjacem sastavu bit ce mu tesko i bit ce druga priča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.