• Masto
    1k
    Čestitke treneru i njegovoj momčadi na izborenom play offu europske lige
    Naredno vrijeme iskoristiti za regrupaciju i korak po korak kako u domaćoj tako i u europskoj ligi
  • Mihael2305
    1.1k
    Čovjek sve kontra vidi na terenu, al u svakom smislu, netko je točno reko gore da lik radi rotaciju kad ne treba a kad treba onda ne radi. Pa dokle vise, jos od Istre čekam otkaz al ništa..., nema veze, guraj nas treneru do kraja, svaka čast na prolazu
  • Odani Zgd
    1.1k
    Vraćeni na "fabrička"podešavanja.Još jednom.prolazimo fazu od euforije do očaja u par dana.Bit će toga još ove sezone dosta puta.
  • Mlađi referent
    15k
    Čestitke treneru na osiguranom europskom proljeću!

Sad još duplu krunu vratit u ZG.
  • Noel
    18.7k
    Midtjylland je 3. na tablici u Europa ligi. 18 zabijenih golova. Najviše od svih. Dinamo se dobro držao sa rezervnim sastavom. Kovačeviću jedino pitanje koje bi mu postavio je zašto je počeo sa rezervama danas.
  • Marc
    852
    Koji je plan ovaj imao za danas i sta smo mi igrali? Pitanje za milju dolara… Goda na stoperu.. nezz
    Zao mi ga je jbte trese se drhti nezz zao mi ga je zelim mu sve najbolje al jbno nas predstavlja…
  • prefontaine
    6.4k
    Meni je čovjeka malo i žao. Ona slika kad sjedi u kabini kao da su mu sve lađe potonule je potisnuta u zaborav, ali već sutra vidim poplavu na gif-ova gdje se trese o k'o Banja Luka šezdeset devete.
    Jel od hladnoće, jel od nemoći, jel od nečeg trećeg, ne znam.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Kurilovec trlja ruke
  • Masto
    1k
    Pa rekli su da je hladno gore a čovjek je imao rak pa ono vjerojatno je ostavilo traga
  • Mathiasovi Chageri
    7.4k
    Čovjek nije kriv niti jedan promil. Netko je gledao trenera, analizirao njegovu trenersku karijeru, odabrao ga kao nekoga tko moze voditi ekipu, doveo mu hrpu igrača i vjeruje u njega nakon više od pola godine nikakve, ali doslovno nikakve igre, ideje, sistema, automatizama, plana. Ničega.

Smatram da je potkapacitiran, da nije trebao biti ni blizu trener Dinama, da mu je plafon srednji dom HNL-a ili borba za Europu sa tipa Širokim u BH ligi, ali nama je puno, puno veći problem predsjednik sa upravom koji i dalje podržavaju ovo što gledamo.
  • prefontaine
    6.4k
    Covjek mozda nikada nije igrao nogometBig Daddy

Evo ovaj naš ga je i igrao, pa kakve mi valjde?
  • Mihael2305
    1.1k
    Screenshot-20260129-230751-Gallery.jpg

Od tad mi potonule lađe u tebi ^majstore^, još jednom, ne želim te u klubu!
  • shameless86
    1.4k
    kad se to igra? najebali su ak se igra nakon play offa, jer ce kova odmarati igrače za njih
  • Dzoni
    3.7k
    Uskok bi trebao pročešljat njegovu diplomu trenera
  • Sibirski plavac
    7.8k

U trećem mjesecu. Između Gorice i Hajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.