• Slavonac86
    727
    Majko sveta draga, pa sta drzi vise ovog covjeka na klupi dinama, lik je jebeno osmo svjetsko cudo
  • Sibirski plavac
    7.8k
    U stanju smo dovesti igrače sa CV-em liga petice,Capellasa koji je radio u Barceloni, a trenera barem solidnog cv-a nemremo.

Kako?
  • über alles
    2.4k
    Polu rasplakan gleda kad beljo dobija udarac,pa kaj si napravio 4 zamjene do 60 ?

Uzasan lik,bez trunke elana ,borbenosti,bezobrazluka,ko mokra carapa.
  • tp1997
    2.5k
    Ma nemoj tako, doći će ti dežurna pozitiva ekipa objasniti da si zločinac i trovač ovog foruma
  • GOAT
    4.6k
    Ovo mora bit neki socijalni eksperiment gdje Boban želi utvrditi koliko sadizma mozemo podnijeti :cry:
  • Doktor Kunić
    6.1k
    Zar nema tamo neki pelinkovac da mu stisnu, čovjek se trese ko prut
  • hardek
    8.4k
    Nisam nikakav apologet trenera, štoviše bio sam jedan od glasnijih da ga treba ranije smjenit ali generalno mislim da je solidno pripremio utakmicu. Ovaj Midtyland nije doma izgubio skoro godinu dana, nema utakmice di ne stvore preko 2xga.

Kova je napravio 2 velike greške a to su Varela u prvoj postavi i Goda na stoperu kad imaš Galešića na terenu koji ti igra beka.
  • Crni86
    19.6k
    odlicna analiza.

Cekamo ga, cekamo i cekamo i cekamo. Nikako da docekamo. Da ti je najbolja tekma bila ona prva protiv fenera dovoljno govori.

Ima ekipa svojih grijeha na terenu, al ja sam dojma da nikad ekipa ne dobi taj poguranac na terenu koji trebaju od trenera. Da prepozna neke stvari, promjeni i sl.

Bas sam razocaran iskreno igrama u europi.. Da ne slomis onaj malmo koji se grcevito branio i nakon toga razbijanja od strane betisa, lilea i celte i sad ova tekma kao secer na kraju. Ja sam id nas ocekivao da u europi pokazemo vise od igre nego sta smo sad, rezultat mi nije bio problem toliki, ali da vidimo igru, da smo zivi i kompetetntni i da mozemo igrat sa svima.
  • jakov1
    1.4k
    Prvi gol na dušu Godi i Nevi

Drugi gol jer Gale i Sergi
    rokikaciga

Goda je vise kriv za drugi nego za prvi, pa covjek je izgubio loptu na centru makar je najblizi protivnik bio 5 metara od njega.
  • Blue98
    856
    Stvarno ne znam šta Boban vidi u njemu.
  • Praskaton
    5.3k
    Od sve ove pljuvačine kritike gledanja drugih rezultat ispod radara prolazi jedno.

Ozljeda Scotta i sta naš trener napravi? Ubaci lijevog beka.Pa imas Ktc-a na klupi,imaš Mikića i Valinčića pa Galešića prebaciš na njegovu prirodnu poziciju.
    Nevjerovatno
  • striko
    3k
    Usrao se ko grlica pa je to posljedica
  • cibona
    7.7k
    Stvarno ne znam šta Boban vidi u njemuBlue98

Ja znam, ali to ne smijem reći bez izvora :lol: :grin:
  • T90d
    2.7k
    Ostaje isto pitanje kao i jesenas. Koliko šansi ovaj čovjek ima? Europu je skoro uprskao, izbio nam koeficijent i novce. HNL sa ovom momčadi mora pojesti, a ne čuvati igrače za Vukovar, a u Europi postaviti rezerve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.