• Jaki991
    607
    Kad treba rotirat ne rotira, kad ne treba rotirat izrotira pol momcadi legenda
  • FrenchMontana
    1.5k
    Kukavica i ziheraš… Goda na stoperu, Gale na desnom beku, a Mikic grije klupu… Kova ti si mrtvo retardiran.
  • rokikaciga
    10.1k
    Najiskrenije mislim da je dobro pripremio ekipu i tako smo i odigrali prvo poluvrijeme - čisto korektno i zadovoljavajuće.

Ali onda vidiš da ti je onaj Šišmiš razbio Galešića jedno 6-7 puta u 45 minuta i ostaviš ga a veliš da je Moris spreman, pa čak i Mikić koji fizički može ispratiti tog Šišmiša...

Oke zamjene, kakve bi i trebale biti

Ali onda ti se ozljedi McKenna i ti umjesto jednog od dva desna beka (pa Gale na stopera) ili Thea ti stavljaš MPV koji je ljevi bek, a na stopera stavljaš Brunu Godu.

E tu si zajebao do kraja. Uvijek tvrdim da nikad nije fatalna prva pogreška već kad na pogrešku reagiraš pogreškom i onda opet reagiraš pogreškom. Akumulirane pogreške su fatalne, a ne individualne.

Prvi gol na dušu Godi i Nevi

Drugi gol jer Gale i Sergi razdaljina 20ak metara što je nedopustivo. Samo se čekalo kad će netko uletit iz drugog plana.

Jebiga Kova.
  • Masto
    1k
    da je riskiro bilo bi sto ne pazi na gol razliku
  • cibona
    7.7k
    Hvala i doviđenja! Boban ti je dao preveliki zalogaj.
  • Nine9
    37
    ‘Pa dobrooo očekivali smo ovakav rasplet’
  • FrenchMontana
    1.5k
    kaj da je riskiro? Da je stavio desnog beka da igra desnog beka? Pa ovo je veci rizik sto puta.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    doviđenja!cibona

Izgleda da je ovaj scenarij moguć jedino ako spušimo titulu...
  • Praskaton
    5.3k
    Ja ne znam sta je s vama ljudi? Pa odavno se zna da ovaj čovjek nije kapacitet Dinama.
    Možda glatko osvojimo hnl i prođemo sljedece kolo Europske lige al on i dalje neće biti trener za Dinamo.
  • prefontaine
    6.4k
    Dagura Sigurðssona za trenera Dinama!
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Zašto nas mučiš Bosne, što smo ti skrivili...
  • cibona
    7.7k
    Izgleda da je ovaj scenarij moguć jedino ako spušimo titulu...Sibirski plavac

Niti tada, vjeruj mi. Nagledat ćemo se mi još kove dugo.

A toliko nesposoban da izgubi prvenstvo pored raspalog hajduka koji igra s juniorima valjda nije. Eurupa je pravi pokazatelj njegove trenerske (ne)kvalitete.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Svaki bod u europi je premija :vomit:
  • Sibirski plavac
    7.8k
    valjda nijecibona

Nadajmo se :yikes:
  • Big Daddy
    1.7k
    Covjek mozda nikada nije igrao nogomet, al siguran sam da zna više od ovog tuljana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.