• don
    18k
    čestitam neznalico. Neću reć da si mi bia vratia povjerenje, ali jesi ovim naivnim ljudima koje si opet razočara.
  • Dudu
    2.8k
    Trener bez ambicije i garda... navikao si na Belupo, idi u Belupo
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Taman se ponadaš zadnje dvije tekme, a sad...

Zvone vrime je
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Taman kad sam mislio da ide na bolje... Očito da sam naivna budala i da me se može lagati pored zdravih očiju...
  • Zg123
    3.4k
    Ovaj se usro Vukovara doma pa ce ih napasti s najjacih 11, ima plus 4 ispred raspalog Hajduka i ide rotirati u Europi u utakmici u kojoj se borimo za prolaz?! Pa sta je s glavom jbt? Meni se cini da bi njemu bilo drago da ispadnemo i da se on moze posvetiti samo HNL-u, onda nece morati razbijati glavu kako i kada rotirati
  • NitkoBitan
    34.9k
    Ajde da ispadnemo iz EL pa daj ostavku ako imas imalo obraza.
  • Blue98
    856
    Najveće pojačanje za ovaj prijelazni rok bi bilo da ovaj "znalac" dobije otkaz
  • GOAT
    4.6k
    Jos jednom pokazao svoje europsko "iskustvo". Lik se spremio kao da na maturalac ide
  • Odani Zgd
    1.1k
    I u ponedjeljak bude dobio Vukovar,svi sretni,zadovoljni,i ode ovaj poraz u zaborav...
  • Kruno
    1.3k
    Moj Zvone sta ti vidis u njemu
  • striko
    3k
    Dat mu ulaznice za rukomet i zahvaliti se, bez obzira kako završilo večeras
  • Crusades
    21.6k
    I ako nas posere i ako prođemo dalje, ovo će imat okus kao da smo ispali. Nevjerojatno da u odlučujuću utakmicu ne ideš sa najjačim sastavom.
  • Mihael2305
    1.1k
    Samo ti rotiraj igrače, vadi nam živce
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Ne kuzim da se nakon ocekivanog poraza sad opet tolko pljuje. Trenutno su ovi jednostavno jaci od nas. Barem kao ekipa. Bilo sad do igraca il do trenera.

Boban je rekao da se od europe ne ocekuje nista. Tako da realno tu uopce nije moguce podbacit.

Meni osobno je isto gore kiksanje po HNL pasnjacima. Iako naravno nisam odusevljen prezentacijama i samaranjima u europi. Ali za europu je potrebno gradit ekipu. Pa sam vise tolerantan po tom pitanju.

Ali ak netko smatra da do sada nije trebal dobit pedalu ne znam zakaj bi sad. Makar malo papcinski cuvao igrace za Vukovar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.