• Majki2111
    2.6k
    Malo promocija faksa. Ponedeljkom video o svakom zavodu. Imo sam ulazne kolokvije kod ovo troje kaj pričaju. Al face shield od Korone haha. :rofl:
  • Mali Zeus
    9.1k
    Samo respect za Mustafu Nadarevića generalno, ali LZN mi je primjer totalno isforsirano-stereotipnog bosanskog humora za serije koje mi izgledaju kao da ih ne gleda nitko ispod šest banki :smile: Kad čujem ono zatezanje koje te mora svake sekunde podsjećati da se nalaziš u vicu o Muji i Fati, nije mi dobro.Zambatine škude

    Potpis. I žalosno čitati po medijima da će publici ostati upamćem po toj ulozi nakon svih onih uloga prije.
    Kad smo već kod toga niti uloga u Generalu mu nije pomogla, ali to je više do Vrdoljaka.

    Što se tiče sportneta. Engleski pacijent je bila predobra, genijalna kolumna. To se čekalo cijeli tjedan nova, baš je imao stila i duha Vuković. Prava šteta što je odustao od novinarstva.

    Jurišić je u osnovi dobar, ali šteta je da se isključivo elegijama o svemu i svačemu i hvaljenju lika i djela raznih trenera i igrača, posebno hrvatskih. Vidiš jedan tekst vidio si sve.

    Pacak je bio jako dobar, Packe su bile jedna jako kvalitetna kolumna, tim više šteta da je išao putem nježnogovornika Saveza. Nekad je znao dopustiti da mu subjektivni dojam utječe na tekstove, sjećam se da nije nikako volio Červara, a obožavao Niku Kranjčara. O Dinamu i posebno repki je pisao uvijek u rukavicama i koji god bio izbornik nije dao na njega (više u komentarima nego u tekstovima).
  • Mali Zeus
    9.1k
    "Ovaj virus se ponaša tako da kad doneseš najrestriktivnije mjere, čim one popuste on se ponovo razmaše", kazao je Božinović.

    jebomepas ak ovo kod nas nije neki veliki reality show. Nemam drugo objašnjenje.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    https://www.facebook.com/277878764372/posts/10158601688039373/

    Nažalost, ovo je samo jedan od tužnih i žalosnih primjera naše politike.. :cry:
  • serbus
    3.4k
    https://www.facebook.com/277878764372/posts/10158601688039373/

    Nažalost, ovo je samo jedan od tužnih i žalosnih primjera naše politike.. :cry:
    Navijač Dinama

    Ovo je slučaj za nepovjerovati , nadam se da će provjeriti da ga nije neki klošar preveslao na njegovoj muci za kikiriki uzeo stan,kuću. Ljudi su dno dna ponekad. Sretno čovjeku ako se sazna neki račun javite da se bar nešto skupi.
  • Crusades1986
    9.5k


    evo i video sa Diegovog posjeta Draženovom grobu...
  • Bosna86
    11.5k
    Prenosim sa stranice BBB iz Slavonskog Broda

    U tijeku je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje naše sugrađanke Gabrijele Kurtušić.
    Gabrijela boluje od intraosealnog rabdomiosarkoma, izuzetno agresivnog i rijetkog oblika raka koji zahvaća kosti bolesnika. Prvotni je cilj humanitarne akcije bio prikupljanje novčane pomoći za dolazak liječnika iz inozemstva i izvođenje operacije. Međutim, brzom reakcijom Gabrijelinih kolega i prijatelja prvotni je iznos već prikupljen te je dolazak liječnika dogovoren.
    Kako ne bismo sve prepustili slučaju, trebamo se pobrinuti da naša Gabrijela bezbrižno putuje na operaciju i kemoterapije.
    Ovim se putem pridružujemo akciji prikupljanja novčane pomoći za našu Gabrijelu, želeći olakšati ove teške dane njoj i njenim bližnjima.

    Donaciju možete izvršiti uplatom novčanog priloga na račun:
    IBAN: HR4323400093112436806
    Gabrijela Kurtušić
    SWIFT: PBZGHR2X

    Klub Navijača Dinama Bad Blue Boys Slavonski Brod.
  • Majki2111
    2.6k
    Uspio sam nažicat profu iz jednog predmeta da prijavi temu za završni kakvu sam htio. Za nekih par mjeseci mi je plan krenut pisat završni rad na temu "primjena poliuretana kao materijala za sportsku obuću". Meni je skroz jasno da zabršni rad nije ništa posebno i da se to kod studoša smatra nečimke tek tolko da se prođe, al opet, bit će pretraživanja literature i nekih znanstvenih radova, pa čiosto da pitam jel ima kakvog interesa, da podjelim nekakve zanimljive činjenice ako naiđem na koju tijekom pisanja?
  • Kwedi
    3.8k
    Reci samo kad i gdje je obrana završnog da dođemo slaviti
  • Majki2111
    2.6k
    Ma nemamo mi obrane završnih kolko ja znam... Umjesto toga simbolično se slikamo kod Marulićeve statue u parkiću tamo hehe. Ako nemaš sliku od tamo nisi završio treću godinu ili faks završio :wink: :razz: .
  • Kwedi
    3.8k
    Odlično, lokacija je tu. Samo javi termin :party:
  • Simke
    497
    Ja neznam za fakultet koji ti nema obranu završnog/diplomskog rada, da se ne iznenadis kad te doceka ispitno povjerenstvo.
  • Majki2111
    2.6k
    Aha daa. Krivo sam skužio. Mislio sam na promociju. Da obrana će bit. Ne znam kad još. Vidjet ću.
  • Dino
    2.2k

    Okrenut cemo onda neki rostilj s frendom Marulicem svi skupa kad diplomiras.
  • nkdz
    829
    Okrenut cemo onda neki rostilj s frendom Marulicem svi skupa kad diplomiras.Dino

    ali svako svoje placa, @Majki2111 ne zaboravi svoju flašicu cole
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.