• Time
    1.6k
    Evo dobra ideja Bobanu za teambuilding,nakon ako Bog da pobjede ostajemo u Heringu i cijeli klub ide na polufinale rukometa :rofl:
  • Mathiasovi Chageri
    7.4k
    A i nije da je njima ovo neka prebitna utakmica, igraju protiv Copenhagena 08.02., a u Europskoj ligi su osigurali Top 8.Dr Hofmann

Top 8 osigurali jesu, ali nije da imaju razloga rotirati, na pauzi su u prvenstvu od 15.12, igrali su u zadnjih mjesec dana samo 4 utakmice, od toga tri prijateljske, a iduću utakmicu igraju za 10 dana.
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    dobra ideja da ne igramo hnl
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Jasno mi je da se želi osvježiti ekipa, ali mislim da za Varelu u prvih 11 nikako ne bi trebalo biti mjesta. Godine start je vrlo logičan jer je Vinlof imao tu manju ozljedu. Zajc je u odličnoj formi, ali Soldo je u maloj minutaži isto bio prilično dobar, dobro je odigrao i protiv Betisa kada je bio u prvih 11. Bitno je i da imamo neko kvalitetno rješenje na klupi koje može osvježiti vezni red po potrebi, pretežito je to bio Stojković, ali on sada starta.

Vidović je po meni uvijek donio neku kombinatoriku i okomitost kada je ulazio, a Hoxha je igrao praktički skoro sve minute na lijevom krilu pod zadnje i mislim da bi kombinacija Stojković-Vidović mogla biti ubojita prema naprijed.

Tako da kod svih rotacija vidim smisao osim kod Varele koji vidno nije fizički dorastao da bude u prvih 11, pogotovo u ovakvoj utakmici protiv respektabilnog protivnika.

Ako zagusti imamo jake adute poput Hoxhe, Bakrara, Zajca i Vinlofa na klupi.
  • NoSkillan
    194
    Veceras Dinamo u Herningu a sutra repka, ajmooo
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    mozda zeli nagradit malog. Tesko da ce docekat bolju utakmicu za to. Da Varela ode jer ne igra bilo bi a sto ga nije stavio u Danskoj svejedno nije bilo bitno
  • Brusa
    4.1k
    Varela ide u Barcu za više manje ugovoreni iznos (koliko sam ja shvatio prema upisima) I to kad Barca bude htjela, tako da je svejedno

Ja iskreno jedva čekam da on i barine kombinacije skupa s njim odu iz kluba
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Mogao ga je nagraditi poluvremenom protiv Vukovara, nije baš da rezultat večeras nije bitan. Itekako je bitan. Ali to je samo moje mišljenje, svakako treba dati punu podršku za kojih god 11 se trener večeras odluči.
  • ElDorado
    9.5k
    Kad ne rotira nema hrabrosti, kad rotira glupan. Pa jeote dajte više. Ak je to momcad samo su tri zamjene i to je ok. Soldo i Vidovic odlicni u Osijeku baci ih u vatru. Varela je meni jedini upitan tu, a opet Topić nije baš pokazao nešto. Meni je ovo ok.
  • Masto
    1k
    U slučaju da mu Vidović igra na krilu zanimalo bi me što s pričom da ga se želi prilagoditi za osmicu
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    a to sa Barcom niko ne zna sta se desava. Mozda imamo bonuse ako igra mali ako je nesto dogovoreno. Nemam pojma. I ja cekam odlazak.

a moga je da, al ako krene po zlu veci je problem nam je vukovar nego ovo
  • emilperska
    14.1k
    Sumnjam da ce Vidović igrat lijevo. Pogotovo on i Goda u paru. To je kombinacija za ubit se.

Ako je ovo gore točno, vjv Stojke ide lijevo po meni. Pa i Boban je rekao da rade modernu osmicu od Vidovića. Igranje krila u Skandinaviji se baš nikako ne uklapa u to.
  • Jos-Optimus
    9.3k
    Majke mi ovo je teska shizofrenija. Covjek je opcenito poceo pametno rotirati, prosirio je roster igraca koji se koriste, sada je i to problem...e pa jbg
  • Mr Anderson
    17.1k
    A kaj je najbolje ni ne zna se sastav, ovo su samo špekulacije novinara.
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Treba nam bod danas, ja se nadam sva 3…. Opasna su ekipa, ali nisu bas u tonusu, mislim da imamo realnu šansu… Nemam ništa protiv promjena, dapače… Smeta me jedino, ako će fkt Vidović biti na krilu, jer to je ono ponavljanje ludosti… Radije bi Stojketa na desnom krilu i Vidovića na 10-ki….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.