• mokoxax468
    1.5k
    Puno nepotrebne priče iz ničega. Možda se Kovi svidio tandem Stojke-Vidović i uvlačenje lijeve strane prema sredini, pa je ubacio Varellu kao probojnu opciju na drugo krilo radi asimetrije, a Soldo je onda tu da pomogne Mišiću trkom i pokrivanjem prostora iza Stojketa koji će više biti 10-ka. Ne mora sve uvijek biti spuštanje hlača i čuvanje za Vukovar
  • Zagi
    14.7k
    Nisam gledao najavu, gdje točno je rekao da odmaramo igrače za Vukovar?Dzoni

Nije niti spomenuo Vukovar u najavi.
    Koliko se sjećam niti odmaranje nego osvježavanje ekipe. A to nije isto.
  • rokikaciga
    10k
    Nije mi vrag dao mira i išao sam opet poslušatu najavu

Kova doslovno kaže

"nećemo razmišljat hoćemo li mi proć s porazom ili neznam šta. Osvježit ćemo malo ekipu, moramo jer to nam je treća utakmica u 7 dana će nam bit sutra, tako da ono, igrači koji su protiv Osijeka da su ulazili su u dobrom stanju"..."i da osiguramo s pobjedom drugi krug Europe"
  • Orc123
    14.8k
    Ja odigrao sve rezlutate koji bi se morali poklopiti da ne prođemo i stavio 30 eura, dobitak 850 eura....tak da se ne zapalim slucajno ako drugu godinu za redom ispadnemo sa 99% sanse za prolaz....ali sad gledam mogu cak dobiti listic da se useru svi rezultati koji nam ne pasu i da YB odigra nerjeseno a mi opet prođemo dalje ako ne izgubimo sa vise od 2- 3 razlike od Danaca.....

Midtjiland Dinamo 1
    Lille Freiburg 1x
    Sturm Brann x2
    Ludogorec Nica 1
    Studgart Young Boys x2
    Celtic Utrechr 1

Nikad necu slađe izgubiti 30 eura....pod prvo, nadam se da ce me zajebati prvi par, za ostalo mi se jebe! :rofl:
  • Dendle71
    272
    Ja više nisam siguran da li Kovacevic treba rotirati (ludilo je vladalo ovdje na zoni u prvom dijelu prvenstva jer nije rotirao) ili je ipak neznalica pošto ide rotirati (ludilo vlada zonom jer je najavio promjene).
  • prefontaine
    6.3k
    "nećemo razmišljat hoćemo li mi proć s porazom ili neznam šta. Osvježit ćemo malo ekipu, moramo jer to nam je treća utakmica u 7 dana će nam bit sutra, tako da ono, igrači koji su protiv Osijeka da su ulazili su u dobrom stanju"..."i da osiguramo s pobjedom drugi krug Europe"rokikaciga

ke?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube