• skener
    7.1k
    Sad kad ga Kova zajebe, kao što ga je trener u Gironi, pa ga odluči držati na klupi
  • Dzoni
    3.7k

Vi znate bolje koji ga poznajete, meni se iz podcasta i razno raznih videa učinio kao osoba sa baš jakim Dunning Krugerom
  • emilperska
    14.1k
    Vi znate bolje koji ga poznajete, meni se iz podcasta i razno raznih videa učinio kao osoba sa baš jakim Dunning KrugeromDzoni

Ma ja sam s njim na druženju završio 2013. i 2015. Ima od tog. Ali osjećao sam se nakon toga galvanizirano. Bio sam spreman za izlazak kao Ivica Kostelić pred Wengen 2011.
  • gledatelj
    1.2k
    Prate li se letovi iz Girone? Jedan je jutros u pola 9 sletio u Zagreb
  • rakurs
    2.5k
    Sumnjam da je Livi bio u Gironi posljednjih dana :joke:
  • Davieboy86
    1.1k
    Dinamova plava prica :rofl: ajd u racku vise :lol: :lol:
  • OsamŠest
    6.8k
    @Niko1986 i @Paggini aj se dogovorite kad je objava da nas ne cimaju ove obavijesti..
  • mikser
    61
    Niko1986 i Paggini aj se dogovorite kad je objava da nas ne cimaju ove obavijesti..OsamŠest

Po meni je moguće da objava ide tek sutra, s obzirom na današnju utakmicu. Čak imam osjećaj da će se sutra čuda objavljivati, da se čeka da ovo sve prođe pa onda se ide u rješavanja (Livi, Neva, Kule, Villar), a nakon toga i neko dodatno pojačanje mimo Livakovića
  • Mihael2305
    1.1k
    Here we go!!!!!, ajmo liviiii :love:

Jel na kraju kreće iz Girone il Istanbula? Muči me neka ideja da je vec prije neki dan došao i da ide s ekipom u Herning
  • Amigo86
    61
    'Dominik Livakovic is indeed making a move to Dinamo Zagreb, and it's happening today! The Croatian goalkeeper, currently on loan at Girona, is set to join Dinamo Zagreb on a six-month loan deal with an option to buy for around €3 million. Livakovic has accepted a significant pay cut to facilitate the move, prioritizing his place in the Croatian national team and regaining match fitness before the World Cup'
  • mlkaskic
    362
    Svatko govori nešto drugo, jako zanimljivo... :lol:
  • Amigo86
    61
    ma ovo nije 100% ali sam stavio jer je svaki treći komentar na twitteru ovaj..:
  • tp1997
    2.5k
    Ja sam poprilično siguran da se ništa neće objavljivati dok ne završi utakmica večeras

Svi znamo da Livaković dolazi, ali nekako bi mi bilo bizarno ono, Nevistić se sprema braniti dok mi svi bacamo lajkove i reactove na dolazak novog golmana
  • crophantom
    2.8k
    pa dobro, kaj nije da Nevistić ne prati ni nogomet, kamoli naše reakcije i lajkove na Livija, sumnjam da bi ga nešto pretjerano to pogodilo.
  • fakin
    2.9k
    Neva je svjestan vise nego mi da Livakovic dolazi tako da me bas zanima kako ce veceras braniti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.