• über alles
    2.4k
    Kakva su ovo kalkulacije ko najvece picketina radi jebenog vukovara za vikend,sramota.
  • FazeN
    5.2k
    Vinlof bi tu bolje sjeo.
    4m
    Mr Anderson

Slažem se definitivno, no Vinlof ima malih problema, ništa strašno no trenirao je malo pod manjim opterećenjem te će biti spreman za utakmicu protiv Vukovara
  • Mr Anderson
    17.1k
    Kakva su ovo kalkulacije ko najvece picketina radi jebenog vukovara za vikend,sramota.über alles

Nema to nikakve veze s Vukovarom.
  • Zagi
    14.7k
    -ne vjerujem da će startati Varela
    -jako mi se sviđa vezna linija koja kombinira Soldu i Stojkovića
    -ako Kule ne starta 99% je transfer pred završetkom
    -ako je spreman, u ovom sastavu bi volio vidjeti i Vinlofa, idealno za njega
    mitty.png
    ovako nešto očekujem
  • Xpert1992
    385
    Sumnjam da ce igrati Varela od prve.
  • rioda
    13.2k
    Možda je Bara odradio nešto oko dolaska Livakovića pa Varela starta kao protuusluga :rofl:
  • Filip Međimurje
    988
    Baš to, spominjalo se da je Bara odradio to "besplatno", kao prijateljski. Zanima me s koliko će se 0 pisati ta prijateljska gesta u obliku kompenzacije u budućnosti. :smile:
  • Sajla
    17.2k
    spominjalo se da je Bara odradio to "besplatno"Filip Međimurje

naletio sam na članak o tome. je li besplatno pomogao Liviju da ode u Gironu i kome se taj prelazak isplatio? ako je i imao nekog utjecaja na ovaj posao, s ovim se samo pere pred Livakovićem.
  • hardek
    8.3k
    Ja nemam problema s rotacijama, ali i meni je Varela malo too much. Čisto iz razloga što ne vjerujem da je fizički spreman za to. Topić ili Bakrar i ja zadovoljan
  • Maximo
    840

Baš to, ne kužim di je nestalo to traženje čim bolje pozicvije kluba u europi, ajmo samo proć i to je uspjeh?
  • Jos-Optimus
    9.3k
    a gdje je nestalo? Ekipa se preslaguje i treba biti realan.
  • Krizy
    66.6k
    Ničota & Lauritsen:

"Pratim Dinamo, naravno. Uvijek ću pratiti i uvijek će mi Dinamo biti u srcu. Iskreno, u većini utakmica pratim samo rezultate, a onda pogledam nekoliko velikih utakmica u Europi ili protiv Hajduka ili Rijeke. Još uvijek sam u kontaktu sa svojim bivšim kolegom u obrani, Kevinom Theophilleom.".

"Mislim da će biti vrlo tijesna utakmica između dvije jake momčadi. Gledat ću utakmicu na TV-u. Midtjylland je prilično daleko od Kopenhagena, a mi smo u pripremama pa ne mogu doći na stadion."

"Midtjylland dobro radio uspijevajući zadržati napadače koji svake godine igraju Europu. Kada se uključite u taj tok, možete privući nove dobre igrače, prodati ih za puno novca i možete ostati u priči u kojoj se natječete za domaće naslove i idete u Europu svake godine. Bili su dobri i poznati u Danskoj, pobjeđujući u mnogim utakmicama gdje nisu "igrali dobro", ali su na kraju ipak zabili iz prekida ili nekim individualnom akcijom. I tako je s godinama nastao klub, koji sad ima i veliku važnost u Europi."

"Danska liga je postala vrlo konkurentna u posljednjih pet godina, rekao bih. Midtjylland, Kopenhagen i mi (Brøndby) smo stvarno uložili puno novca i u danske igrače i u strane igrače. Liga je porasla u kvaliteti, a igrači koji su tamo došli na jako su visokoj razini. Midtjylland ima puno kvalitetnih igrača, i u početnoj postavi i s klupe. Njihovo najnovije pojačanje iz Premijer lige, Phillip Billing bio je jedan od važnijih za podizanje igre na višu razinu."

"Naravno, to je druga momčad nego kad sam ja bio tamo. Teško mi je uspoređivati, ali momčad sigurno ima puno talenta, a kad se puno toga promijeni u momčadi, uvijek treba vremena da se stvari 100% slože, da se pronađu odnosi jedni s drugima, da se pronađu njihove uloge. Ono što mogu reći jest da je momčad u kojoj sam bio bila stvarno, stvarno jaka."

"Jako sam ponosan na svoje vrijeme u Dinamu. Prije svega što sam bio dio kluba, ali i što sam svojim kvalitetama doprinio momčadi i što su me suigrači i svi ostali u klubu, navijači i stanovnici Zagreba cijenili zbog onoga što jesam, na terenu i izvan njega. Također, što smo svake godine kad sam bio tamo osvojili ligu, jednom kup (trebalo ih je biti više) i zbog naših dobrih nastupa u Europi. Pogotovo one godine kada smo pobijedili Tottenham. Bili smo tako dobra grupa i jaka momčad te sezone."

"Teško je odabrati najboljeg igrača Dinama kada nisam igrao s puno njih. Naravno, Theophille je stroj i ima puno iskustva. Mišić je nevjerojatan igrač. Kad sam bio tamo, došao je nakon što je dugo bio izvan terena zbog bolesti, i vidjeti kako se vratio, to je prava inspiracija. Kakav igrač, i mora da je jako važan za momčad sa svojom kvalitetom i iskustvom."
  • NerminB
    781
    Topic ili bakrar umjesto varele i to je ok.
  • fakin
    2.9k
    Zanimljiva zastava na glavnom trgu :wink:

IMG-20260129-112654.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.