• rakurs
    2.5k
    Ovi sa Tportala sa sastavima rijetko griješe, ne znam jesu li ijednom ove sezone zapravo. Tako da očekujte takav, ili barem približno takav sastav.
  • Maximo
    840

Reko je kova da ide izborit bod ili poraz
  • fakin
    2.9k
    Ne kuzim sta je sa Zajcom. Kakvo odmaranje doslovno smo 2 tekme odigrali, iduca je s Vukovarom u ponedjeljak tek. Zaista se nadam da su ovo samo novinarska naklapanja

Bod ili dva
  • Maximo
    840

Bod ili dvafakin
    Haha

Ma joj kad vidim njego stav na onom intervju jučer, koda igramo kup utakmicu, skoro je reko da već razmišljaju o vukovaru, da se moraju čuvat
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    Sretan put svima koji odu , jedva čekam da zagrmimo svi skupa , i da odigramo sa mudima i pameti . I bod je dovoljan
  • fakin
    2.9k
    Nije nam bod dovoljan. S pobjedom imamo puno vece sanse za lakšeg protivnika, pa u gornjem dijelu su većina liga petice i jos uzvrat je doma. Tak da nije ni blizu da je svejedno kak danas odigramo.
    A i red je za nas par stotina luđaka kaj smo dosli u ovu dansku pripizdinu da razvale.
    Danas se mora oriti Zagreb je metropola!
  • Maximo
    840

A mislim ja ne razumijem, i meni je takvo razmišljanje jedino logično...ali čini mi se koda smo u manjini...

Prevladava mišljenje ajmo čuvat dečke za Vukovar i već nam je treća tekma u nizu, iako smo imali pauzu od mjesec dana
  • Xpert1992
    385
    Kaj se spominje da cemo cuvat igrace za Vukovar? Ja ne kuzim, kaj ak igra Topic, Bakrar, Goda i ne znam, Soldo, kaj to znaci da automatski gubimo tekmu? Po meni nasa klupa je jaka i ne vidim uopce problem da itko od njih starta veceras. Uz to imas 5 izmjena i uvijek mozes promjenit nekaj ak ne funkcionira.
  • Fan
    1.9k
    S pobjedom imamo puno vece sanse za lakšeg protivnikafakin

Ovo nije točno kak god okreneš.
    Pobjedom mi ne bi skočili do 11. mjesta već je realno da bi završili 17. ili 18. (pogledaj utakmice ovih iznad nas, osim 2,3 ekipe, svi imaju fakat lagane protivnike) pa nam dođe na slično, opet smo donja polovica ždrijeba, a u gornjoj su svi (ili barem većina) jaki.
    Da se razumijemo, pobjeda bi bila sjajna iz masu aspekta, samopouzdanje, pare, renome, al nije da se moramo bacat na glavu za nju...
  • fakin
    2.9k
    S pobjedom smo vrlo vjerojatno u top 16
  • tp1997
    2.5k
    Zajc je ponajbolji igrač ove sezone i tko god da igra umjesto njega, momčad je oslabljena. Nije isto zarotirati npr. Goda-Vinlof, i odmarati Zajca za Vukovar (jebemu kako uopće glupo zvuči ta rečenica)
  • emilperska
    14.1k
    Zajc je ponajbolji igrač ove sezone i tko god da igra umjesto njega, momčad je oslabljena. Nije isto zarotirati npr. Goda-Vinlof, i odmarati Zajca za Vukovar (jebemu kako uopće glupo zvuči ta rečenica)tp1997

Slažem se skroz. Vidit ćemo danas sve kako ce ispasti, ali ovako laički možemo reći da imamo trenutno 3 igrača koji su kako bi Ameri rekli ON FIRE.

To su Beljo, Zajc i dodao bi Stojketa. Šteta bi bila odmarati Zajca u euro tekmi dok igra u životnoj formi, ali ajmo pričekati do vcrs.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet