• rokikaciga
    10k
    Nije ni nama bas lako. Meni se pola ekipe pobunilo u drugoj sezoni. Sve sam ih prodao. PUTUJTE AKO VAM JE BOLJE! A ZVONE, CAPELLAS I JA CEMO SPANJOLCE DOVEST
  • Fan
    1.9k
    Kaj se tiče Kuleta, meni tu sve ovisi o tome radi li se o posudbi sa obavezom kupnje (bez obzira ostanu li ili ne u ligi) ili samo posudbi.
    Na suhu posudbu ne bih pristao, nema šanse.
    Također ne bih pristao ni na posudbu uz obavezu kupnje ako ostanu u ligi, ne vjerujem nešto da će uspjet.
    Dakle, ako žele crno na bijelo, pljuni minimalno 4m eura uz neke ostvarive bonuse do 5m i nosi.
    Talijani jesu škrti, al to njima nije velika para, ni u drugoj ligi. A nama ipak jest, za drugog napadača, pogotovo kad se uzme u obzir da smo za prvu špicu potrošili rekordan iznos koliko bismo dobili za Kuleta.
  • emilperska
    14.1k
    Kljucan detalj je da Rapid iz Beca nije Dinamo, tako da stavljati sve pod znak jednakosti nema smisla u kontekstu koliko netko vrijedi. Beljo iz Dinama sa istim ucinkom u Rapidu i u Dinamu ne vrijedi isto.scooniepenn

Ma čak reputacijski ne nužno. Iz Bundeslige austrijske se uvijek prečicom dolazilo ili vraćalo do prave Bundeslige zbog više razloga. Nešto kao iz Škotske prema Engleskoj. Taj Rapid lani je baš solidna ekipa bio.

Nego oni jednostavno ne plaćaju igrače više od 2m. U svojoj povijesti napravili su to 3 puta. Davat za Belju 5 su procijenili da im se ne isplati i da im premalo nosi za te novce i to je to. Da su ga odlučili otkupit vjv se on ne bi bunio..
  • hb1
    343
    Sve je dobro dok se ne krene sjedat ispred kompa u odijelu
  • rokikaciga
    10k
    Zena bi se rastala od mene da to napravim.
  • Thor
    1.9k
    mozda nije lose jos malo rasmislit o tome :rofl: :rofl: salim se naravno (al nisam mogao izdrzat :rofl: )
  • Thor
    1.9k
    U svakom slucaju u nasem dinamu prometno ko na kolodvoru :scream: :lol: idu,dolaze, odlaze, vracaju se...sam da se ne pocnu glavama sudarat na vratima u guzvi :lol:
  • rokikaciga
    10k
    Zeni bi mozda nekad bilo bolje al meni definitivno ne bi :lol:
  • scooniepenn
    6.3k

Jedna je stvar sto ne placaju preko 2 milijuna, ali uz svo duzno postovanje Rapidu oni niti rade transfere, a niti imaju europski rejting na razini Dinama. To su cinjenice i nemaju veze sa nasom emocijom prema Dinamu.
  • Žan
    779
    5m za Kuleta i gratis Nevistica saljemo na suvozackom !
  • znajdatevolimja
    2k

Izuzetno neinteligentan čovjek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.