• ElDorado
    9.4k
    Ja ne znam od kud ideja da mi moramo imati tri izrazite špice. Pa to nemaju niti bogati klubovi. Kaj da ovaj treci ceka i moli boga da se netko ozljedi? Treba imati tri napadača, ali raznovrsna koji mogu pokriti vise pozicija. Poput Bakrara uostalom kojeg su svi hejtali kod dolaska.
    Kaj se Kuleta tiče ovo je maksimum kaj mozemo dobiti i treba to iskoristiti. Boban trazi tehnicki kompletnijeg napadaca.
  • cibona
    7.6k
    Njegovim odlaskom svi smo na dobitku. Klub će biti u plusu za 3-4 milje, a kule će moći u klub u kojem će se lakše izboriti za poziciju udarne špice.

Mogli smo bez njega prije, moći ćemo i sada. Transfer od 3+ mil. eura je, ponavljam, sasvim realan i ta cifra se više neće drastično mijenjati u budućnosti.

Imamo bakrara i topića koji mogu pokriti kuletovu poziciju, a moći ćemo afirmirati i juniore.
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    nemoj Despotova plz,taj se snašao u grčkoj i nema šanse da ide nama
    Haha da pokrenemo lavinu , a ima i onaj Argentinac iz mlsa kako li se ono zvao :chin: a da Ojeda , top krilo ako mene pitaš:lol: ima brat @Orc123potvrditi će
  • scooniepenn
    6.3k

Kljucan detalj je da Rapid iz Beca nije Dinamo, tako da stavljati sve pod znak jednakosti nema smisla u kontekstu koliko netko vrijedi. Beljo iz Dinama sa istim ucinkom u Rapidu i u Dinamu ne vrijedi isto. Daleko od toga da Kule sad vrijedi 7,8, ali iznos koji spominjes je manji nego bih ocekivao da bi ga s istom statistikom prodavao Rapid.
  • scooniepenn
    6.3k

Topic se pokazao kao puno korisniji na krilu, do te razine da me ugodno iznenadio. U onom Biscanovom mandatu i u Rudesu mi je neovisno o godinama izgledao jako lose. Moze to i Vidovic odigrati, ali to je onda sve krpanje ispod razine Dinama.
  • CastAway1986
    5.1k
    zato imas jos 3 tjedna za dovest desno krilo koje radi razliku....Orc123

Bakrar , Topić ,Lisica , Cordoba a po potrebi mogu i Stojke i Varela ...
  • VE86
    62
    Hvala Jakiru sto ga je vratio iz Lokomotive i pokupio svu pljuvacinu. Statistika jasna, bonus 4+ mil e
  • CastAway1986
    5.1k
    Ako Kule ide ja mislim da će se ici po Matkovića , ako ne sad onda na ljeto...
  • NitkoBitan
    34.9k
    Bome ispada da je dosta prometno na poziciji golmana.

Nevistic - stabilan ugovor, izgledna prodaja.
    Filipovic - stabilan ugovor, izgledan ostanak i buduca pozicija drugog/treceg golmana.
    Zagorac - istek ugovora na ljeto i odlazak iz kluba.
    Cavlina- Posudba u Comu uz mogucnost otkupa, a po meni od otkupa nece biti nista jer tamo cesto nije ni u zapisniku.
    Livakovic - Izgledan dolazak, pregovori na ljeto sa Fenerom i rekao bih velike sanse za ostanak.
    Znuderl - Perspektivan golman, vjerojatno brani za Dinamo B od iduce sezone i moguce na dvojnoj registraciji.

Znaci od iduce sezone prvi golman Livakovic, drugi golman Filipovic i kao treceg golmana bih stavio nekog juniora. Znuderl Dinamo B i Cavlina opet posudba ako ga Como ne otkupi.

Realno imat u zapisniku za utakmicu 3 golmana je pretjerivanje i ne znam koliko cesto uopce postoji potreba za time, moze Znuderl uskocit ako bude potrebno.
  • rokikaciga
    9.9k
    Jos ti nedostaje i Rajic koji bi trebao biti na klupi sutra
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Čavlini na TM stoji ozljeda i return unknown. On mi je kandidat za neku egzotičnu prodaju
  • rokikaciga
    9.9k
    Sad vidim da je Raheem Sterling raskinuo ugovor, moze ga se slobodno dovest. Ajmo Zvone sjedni u auto i za London :grin:
  • ElDorado
    9.4k
    Ne kuzim ove kaj se zale na prodaju Kuleta. Pa to je cca cifra za koju smo mi dobili Belju. A di je Beljin plafon od Kuletovog.
  • hardek
    8.3k
    Konstantno vlada neki strah ovdje. Trebaju nam 4 napadača, 6 stopera, 8 veznih, 3 golmana i 5 bekova za zlu ne trebalo. Ne treba rotirat sutra, treba rotirat u ponedjeljak. A kad dođe ponedjeljak biti će ovo je važna utakmica, treba krenuti prvih 11 pa ćemo rotirat kad budemo vodili...
  • CastAway1986
    5.1k
    ljudi misle da je ovo Football Manager i da mozes imati 5 opcija na svakoj poziciji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.