• Maximo
    839

Ne nužno da, ali baš se vidi recimo u slučaju protiv Betisa, daš šansu prvi put Topiću i Soldi koji nemaju nikako minute dotad...a protiv takvih momčadi bi nam trebali igrat najbolji...šta oni u tom trenutku sigurno nisu...
  • Mr Anderson
    17k
    Dobra odluka da se osvježi ekipa s par igrača.
  • CastAway1986
    5.1k
    Pauza im u prvenstvu jos traje tako da i nisu u nekom bajnom ritmu ..Pobjedit cemo 1:0 ili 2:1
  • Mr Anderson
    17k
    Pa same rotacije ne znače predaju ili manju važnost.Treba imat povjerenja u momke s klupe.Praskaton

Upravo to, neki možda lošiji igrač može na svježinu više dati nego onaj bolji koji je u 3 dana odigrao 180 minuta.
  • Droljo
    24.6k
    Midtjylland je ove sezone u Europskoj ligi postigao najviše golova iz prekida (9) i najviše golova iz kornera (6).Krizy

Sa Galešićem na beku i beljinom visinom trebali bi moći obraniti kornere i ostale prekide.
  • ElDorado
    9.4k
    Kojeg je on igrača rekao da će ići na put al da će vidit. Jebamepas ak kužim
  • tp1997
    2.4k
    Valinčić ako se ne varam
  • jedan u nizu
    17.1k
    Jebote nama dvije utakmice nakon mjesec dana pauze trazi odmaranje igraca.

Mislim, slazem se da treba rotirati, ne zbog umora vec zbog eventualne prilagodbe protivniku, postelavanji formacije i postavki igraca i slicno, ovisno kako zelis pristupiti utakmici.
    Na kraju, i zbog toga da nekima pruzis priliku jer zasluzuju/pokazuju.

Ali nakon mjesec dana pauze, i dvije utakmice nama treba odmor, onda stvarno ne znam.
    Jos sam uvjeren da dan nakon FCSBa i Osijeka nisu ni imali treninge, a pitanje je koliko su i trenirali u zadnjih 7 dana.

Pa nije svibanj da imas akumulirani umor pojedinaca. Neshvatljivo mi je da profesionalnni sportasi ne mogu izdrzati tempo utakmica svaka tri dana nakon tolike pauze.
    Utakmice traju po 90 minuta, nije da taj dan 8 sati trce po terenu.
  • Zagi
    14.6k
    nama dvije utakmice nakon mjesec dana pauze trazi odmaranje igraca.jedan u nizu
    Možda sam u krivu ali ne vjerujem da je to itko rekao.
  • Krizy
    66.5k
    Dinamo protiv Midtjyllanda igra sutra u Herningu, a dan nakon u istome gradu će se odigrati utakmice polufinala EP-a u rukometu.

U slučaju prolaska Hrvatske moguće da bi se dio navijača Dinama odlučio na dolazak polufinala.

Podrška bi sigurno bila znatno vatrenija nego ona kakva se inače viđa na rukometu.
  • pjetlić
    251
    Nije ni Malmo na kraj svijeta :)

Krecemo, sretan put svima!

https://ibb.co/4gNGBdTy
  • Sync
    2
    Rekao je Kovačević u najavi utakmice da će rotirati zbog velikog broja utakmica.

Sad ne valja kada se rotira zbog tekme svaka 3 dana, a kad su se Valinčić i Stojković ozljedili protiv Vukovara sralo se o tome zašto se ne rotira...
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.