• NitkoBitan
    34.9k
    Mislim kak se krizaju 24mjesto npr. Sa 9 ili?Kile

9. i 10. sa 23. i 24. itd., a izvlacenje parova, znaci sanse 50/50 s kim ces igrat. Slabije plasirani od 16. mjesta prvu igraju doma.
  • Sajla
    17.2k
    slika ispod je za Ligu Prvaka, ali EL jednako funkcionira.
    ždrijeb je između parova 9/10 protiv 23/24; 11/12 protiv 21/22 itd. taj ždrijeb je za 7 dana, 30. siječnja.
    kad se odigraju utakmice tog "play-offa", uključuje se top 8 klubova na ždrijebu 27. veljače i nakon toga se formira kostur sve do finala i nema više ždrijeba.

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F9e302bde-1b26-4893-a12b-954e76f3adeb_988x556.jpeg

znači, sljedeći petak se izvuče npr. za prvi red na slici da 17. klub ide na lijevu, a 18. na desnu stranu ždrijeba; i da 16. ide lijevo, a 15. desno. znači parovi su 16-17 i 15-18, ili po današnjoj tablici Not.Forrest - Viktoria Plzen lijevo; Bologna-Fener desno. i odmah se zna da se pobjednici ne mogu više sresti prije finala.
    recimo da prođu Nottingham na lijevoj strani i Bologna na desnoj, 27.2. ide ždrijeb njihovih protivnika (trenutno su to Lyon i Aston Villa kao prvi i drugi). u ždrijebu nema ograničenja što se tiče iste lige pa Englezi mogu biti spojeni i par A.Villa-Not.Forrest je dozvoljen
  • Neron53
    2.4k

Stari...ja sam odigrao gornju kombinaciju pa nek jebe rak raka :)
    76 trenutni koef.
  • Jurki
    22.2k
    Malo offtopic.. ali je vezano na temu.

IMG-1089.png
    IMG-1088.png

I tak.. decki ne trebaju ni ici u Dansku. Pitanje prolaza je rijeseno.
    Osijek pa Vukovar.
  • fakin
    2.8k
    da je danas kraj ligaškog dijela europske lige, igrali bi u nokaut fazi protiv stuttgarta ili celte, a nakon toga freiburg ili midtjylland
  • pencilneck
    995
    Stari...ja sam odigrao gornju kombinaciju pa nek jebe rak raka :)
    76 trenutni koef.
    Neron53
    Kad uračunamo proviziju koju kladionice uzimaju, to je onda i manje od 1% šanse da izvisimo.
  • Neron53
    2.4k
    A gle.... ako listic prođe, racunam to kao naknadu, i to finu za duševne boli uzrokovane ispadanjem :)
  • emilperska
    14.1k
    Uplatio sam i ja listić, ali ovu light varijantu bez kompliciranja.
    Nisam dobio na kladi od 2010. valjda, makar ne kladim se generalno.

Prolazimo 1/1
  • Fan
    1.9k
    Midtjylland - Dinamo 1
    Celtic - Utrecht 1
    Lille - Freiburg 1x
    Ludogorec - Nica 1
    Sturm - Brann X2
    Stuttgart - Young Boys 1

Koef 10, prolazimo kao prvi iznad crte, gg.
  • Infinity
    20.8k
    Ja nemam prevelika ocekivanja sutra, ali se ne bih usudio jednu marku staviti protiv nas. Nisu raspali Osijek i isto tako raspala Steaua neko mjerilo, ali smo ih zasluzeno natrpali, te bi i sutra mogli do nekog boda, mozda i bodova. Rekao bih da nas kladionice malo podcjenjuju i da se vise isplati odigrati dvojku nego keca.
  • Praskaton
    5.3k

Ja sam išao sa više od 2,5 gola,očekujem otvorenu utakmicu
  • fakin
    2.8k
    Ovdje je led ledeni koliko je hladno. Kazu da je minus 1, ali to je 10 stupnjeva hladnije nego kad je kod nas minus 1. Vidjet ćemo kako će se nasi snaci na ovoj hladnoći
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet