• CastAway1986
    5.1k
    da ispali su iz lige nakon očajnih igara na proljeće ..Zanimljivo sezonu prije Slask je bio drugi i izgubio prvenstvo ako se ne varam zbog gol razlike..

igrac koji je donedavno igrao za Nk Široki Brijeg ima 10K u drugoj poljskoj ligi..Za taj primjer znam sad kako vecina klubova placa nisam siguran
  • Omake
    15.2k
    Prince Adu i Fago su profilno slični. Fago nema taj vic u igri i mirnoću u završnici koju ima Adu. Vjerojatno se nadaju da mogu to kod njega razviti. Adu igra jako dobro već godinu i pol. Vjerojatno imaju ponuda za njega.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Ta Poljska je fenomen, do prije koju sezonu najveća odšteta lige ikad je bila oko milju i pol. Na ljeto je Petar Pušić kao jedan od placenijih igrača Osijeka otišao u drugu ligu i to u klub koji je tek ušao iz treće lige na sigurno barem istu plaću (i osim njega potrošili su mil na odštete što kod nas ni Rijeka ne radi). Sada vidimo u Ekstraklasi da je cijela liga unutar 10 bodova. Kao da je netko dekretom odredio svi imate isti proračun.
  • Mr Anderson
    17k
    Zanimljivo sezonu prije Slask je bio drugi i izgubio prvenstvo ako se ne varam zbog gol razlike..CastAway1986

Pa da, znam da smo igrali ne tako davno s njima na zimskim pripremama, mislim s Jakirom i da su tada bili pri vrhu prve lige.
  • flexXy
    3.1k

Znam za neke ponude koje su nasi treneri tamo dobivali, vecinom su iznad ranga kojeg zele platit nasi klubovi van top3. Tako da uopce ne treba cudit nekog sto idu ljudi tamo igrat.
  • emilperska
    14k
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/istraga-utaja-poreza-neisplata-placa-dubrovacki-sportski-klub-15665930?cx_linkref=jl_home_g1

Radi se o VK Jug, ali i ex presidenteu jogurta.
    Nadam se da istragu šire i na jogurt. Minusi, pozajmice, bez Europe i transfera, a plaće igrača blize našima nego Rijekinima..
  • austrijanac
    9.4k

Prije tri godine sam dobio ban na SNetu jer sam pisao da je samo pitanje vremena kad Luksa pod istragu, a spasava ga frendica iz EU.

Bas mi milo oko srca.
  • emilperska
    14k

Tzv. Nikša sa subreddita o Dalčićevoj "aferi"
  • Jurki
    22.1k
    vjerojatno se ni VK Jugu nebu nist dogodilo, a bome ni tifusarima.
  • Keyser Soze
    17.9k
    Dante Stipica blizu je povratka u Hajduk. Nakon ozljede Ivice Ivušića na Poljudu su odlučili potražiti iskusno rješenje na vratarskoj poziciji.

Stipica bi trebao imati ulogu trećeg vratara (kada Ivušić bude fit), a posljednjih šest i pol godina je u poljskom Pogonu.

U posljednje vrijeme pao je u drugi plan, prebačen je u drugu momčad poljskog prvoligaša te se odlučio na povratak kući.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Dante Stipica blizu je povratka u Hajduk.Keyser Soze

Dagur trlja ruke
  • criticus
    5.7k
    Na maxsportovom podcastu su imali sprdnju na posjetu Lokomotivinih utakmica na Maksimiru. Rekli su da su brojali gledatelje na početku utakmice i bilo ih je 33 bez loža. Nakon pola sata su opet brojali i bilo ih je 23 (10 otišlo).

Al ovo nije vijest za naše novinare. Kako je moguće da HNS toliko nebriga ovo? Mislin jasno je meni kako. Al sramota je da takav klub igra prvu ligu.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

Nevjerojatan je to podatak jer igrači+stručni stožer su 50 ljudi. Što znači da žena/jedan prijatelj ih ne dođu gledat
  • rokikaciga
    9.9k
    Ma sramota stvarno. Jesu li to najneposjecenije utakmice u cijeloj (odrasloj) nogometnoj piramidi hrvatskog nogometa? :rofl:
  • jedan u nizu
    17.1k
    Kod ovakvih stvari podrzavam besplatne ulaznice, ulaznice za kunu i takve promo akcije.

Meni sada ne pada na pamet pogledati utakmicu Lokse na Maksimiru.
    Kada se presele na Kranjcu siguran sam da cu 2-3 puta godisnje otici tamo da ubijem dosadno popodne/vecer i pogledam malo nogometa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet