• wolfgang14
    3.5k

sprdnja frajeru, izmišljen scenarij. Naravno da nećemo pustit vukovaru. Ali da se kolo odigra tako kako sam rekao, ne bi pizdio kao što inače pizdim kad izgubimo jer bi bilo isto odstojanje s tovarima a osijek bi bio na dnu
  • NORTE
    22k
    gorica će pregazit hajduk, mi pustimo vukovaru jer će hajduk kiksat, ista udaljenost s tovarima ali će time vukovar zakucat osijek na dno jer osijek ide na rijeku, vukovar bi bio na +4

Iskreno da se tako odigra sljedeće kolo ne bi imao ništa protiv
    wolfgang14

Ma koga boli kifla za Osijek... posebno s ovom malom prednošću koju imamo, oni će vjerojatno i ostati prvoligaš najkasnije na kraju prvenstva, a nama je bitno što više pobjeći gubi da se možemo posvetit i EL.

Uostalom, Gorica je autsajder kad se ovima vraćaju dva ponajbolja igrača, nije baš da od njih nešto previše i očekujemo.
  • emilperska
    14k
    Gorica s ovom igrom danas ne bi Orijent dobila, a ne Hajduk. Još jedna od ekipa što uskrsne na svom terenu protiv nas i izgleda kao Simeonov Atletico i onda se raspadne 5 kola u nizu.

Hajduk je sad kad saberem dojmove, meni čak i ok bio jučer. Fino su španali, ali koštale ih pogreške i nije bilo sreće u napadu. Vidit ćemo kako će biti sad kad im se ćele vrati. Nadam se da ce ih razjebat interno.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Hajduk je sad kad saberem dojmove, meni čak i ok bio jučer. Fino su španali, ali koštale ih pogreške i nije bilo sreće u napadu.emilperska

isto kao i mi na Drossini pa onda nije bilo takvih medijskih clanaka nego se pisalo o kaousu, raspadu u dinamu itd itd
  • emilperska
    14k

Trudim se ne sjećat se nasa zadnja 3 gostovanja tamo tako da doslovce potisnuo sam to u jedan skriveni dio mozga i ne sjećam se ničeg hahah..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet