• wolfgang14
    3.5k

sprdnja frajeru, izmišljen scenarij. Naravno da nećemo pustit vukovaru. Ali da se kolo odigra tako kako sam rekao, ne bi pizdio kao što inače pizdim kad izgubimo jer bi bilo isto odstojanje s tovarima a osijek bi bio na dnu
  • NORTE
    22k
    gorica će pregazit hajduk, mi pustimo vukovaru jer će hajduk kiksat, ista udaljenost s tovarima ali će time vukovar zakucat osijek na dno jer osijek ide na rijeku, vukovar bi bio na +4

Iskreno da se tako odigra sljedeće kolo ne bi imao ništa protiv
    wolfgang14

Ma koga boli kifla za Osijek... posebno s ovom malom prednošću koju imamo, oni će vjerojatno i ostati prvoligaš najkasnije na kraju prvenstva, a nama je bitno što više pobjeći gubi da se možemo posvetit i EL.

Uostalom, Gorica je autsajder kad se ovima vraćaju dva ponajbolja igrača, nije baš da od njih nešto previše i očekujemo.
  • emilperska
    14k
    Gorica s ovom igrom danas ne bi Orijent dobila, a ne Hajduk. Još jedna od ekipa što uskrsne na svom terenu protiv nas i izgleda kao Simeonov Atletico i onda se raspadne 5 kola u nizu.

Hajduk je sad kad saberem dojmove, meni čak i ok bio jučer. Fino su španali, ali koštale ih pogreške i nije bilo sreće u napadu. Vidit ćemo kako će biti sad kad im se ćele vrati. Nadam se da ce ih razjebat interno.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Hajduk je sad kad saberem dojmove, meni čak i ok bio jučer. Fino su španali, ali koštale ih pogreške i nije bilo sreće u napadu.emilperska

isto kao i mi na Drossini pa onda nije bilo takvih medijskih clanaka nego se pisalo o kaousu, raspadu u dinamu itd itd
  • emilperska
    14k

Trudim se ne sjećat se nasa zadnja 3 gostovanja tamo tako da doslovce potisnuo sam to u jedan skriveni dio mozga i ne sjećam se ničeg hahah..
  • Sajla
    17.1k
    Službeni termin

nedjelja 8.2. u 17:45
    Rijeka - dinamo
    NORTE

i tako su mudre glave koje vode HNL odlučile da je bolje staviti Varaždin - Osijek u 15h pa da bude na HTV gdje svi mogu gledati, a prošlogodišnji prvi i drugi, jedina dva kluba koja igraju Europu - e, njih ćemo u neki drugi termin. nedajbože iskoristiti ovu utakmicu za promociju lige, možda bi neki sponzor mogao pomisliti da se isplati dati neku lovu.
    naravno da ne treba svaki derbi biti na javnoj TV jer je netko platio prava da prenosi ligu, ali neke utakmice se same nameću kao logičan izbor. daj im dobru robu da se navuku, pa ćeš onda lakše podvaliti i nešto što baš i nije za pohvalitit se.
  • NORTE
    22k

To je jednako stvar tcoma i htva, vjerojatno se dosta unaprijed zna što ide na htv, a pred kraj prvenstva se odlučuje po potrebi.

Hajdug je kmečao da ne želi igrat nedjeljom navečer zbog svojih navijača koji putuju i onda češće ima i termine htv-a (nedjeljom jel, kao slučajno, iako ne igra europu).
    Isto tako dinamo je sam tražio da igra ponedjeljkom nakon euro gostovanja pa i tu gubi neke termine.
  • Jurki
    22.1k
    Varazdin - Osijek bu 600 ljudi na tribinama i to ako. 500 domacih i ako 100 gostujucih.
    Bome top za promociju lige na nacionalnoj televiziji.

Al dobro ak bas nist drugo, odlicno za prespavati nakon ručka.
  • Dzoni
    3.6k
    Hajdug je kmečao da ne želi igrat nedjeljom navečer zbog svojih navijača koji putuju i onda češće ima i termine htv-a nedjeljom (iako ne igra europu).NORTE

Moram reć da se opravdano žale, po meni je teška blasfemija imati bilo kakve utakmice nedjeljom navečer jer se time baš dosta ljudi odbija koji putuju dugo do i od stadiona, da ne pričam o gostovanjima.

HNL ima 5 utakmica po kolu. Da se mene pita, stavio bih 2 utakmice ranije subotom, 2 utakmice kasnije u subotu i jednu negdje u nedjelju rano popodne. Ostali termini petka i ponedjeljka po potrebi ovisno o Europi, vremenu, kupu itd.
    S ovim rasporedom vjerujem da bi barem nešto porasla gledanost na stadionima, a maxsport ionako ima 2 kanala
  • NORTE
    22k
    stavio bih 2 utakmice ranije subotom, 2 utakmice kasnije u subotuDzoni

Hns ima tri var sustava (kamiona?). :grin:
    Mislim da im je svima u interesu ipak razvući to na tri dana i zbog preklapanja s raznim drugim sportskim prijenosima općenito i na ostalim televizijama.
  • Dzoni
    3.6k
    Kužim ja sve te probleme s tehnikalijama i to, ali je teško do nemoguće postići kulturu dolazaka na stadione ako su termini utakmica super za pogledati tekmu na TV-u, ali baš loši za zaputit se do stadiona.
    Plus kako smo mi dosta komotan narod rekao bih, takvo nešto još manje pomaže
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

HRT moze uzeti i neki drugi termin ocito s obzirom da su prenosili tekmu sa tovarima na Maksimiru koja se igrala u subotu.
  • NORTE
    22k
    teško do nemoguće postići kulturu dolazaka na stadione ako su termini utakmica super za pogledati tekmu na TV-u, ali baš loši za zaputit se do stadiona.Dzoni

Dobro rečeno.
    Više je možda i do stanja stadiona nego do komocije.
  • Jurki
    22.1k
    jebote čak TRI Var sustava imamo. A i to je valjda najosnovniji i najlosiji sustav kaj je kupljen.

Sirotinja je taj naš Hns.
    Trebali bi na svakoj utakmici postaviti kutije, da ljudi dobrovoljnim prilogom kupe barem jos jedan Var sustav.

To bi razumio da se repka nikad na nista ne kvalificira i da su Savezu jedini prihodi od kazni za pirotehniku.

Jebote kam su otisli svi ti novci.. od prihoda za osvojeno srebro, broncu na 2 zadnja SP-a, igramo EP redovito. Kolike ima sponzorske prihode svake godine Savez i oni nisu u stanju kupiti jos barem 1 Var sustav.
  • shameless86
    1.4k
    ak dodje vise od 43 kohortaša,režem jaja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention