• crophantom
    2.7k
    Posto je naslov prioritet i odrediti ce našu budućnost i budućnost HNLa za idućih 5 godina, nema Boga da bi se kockao s prodajom Kuleta, pa palio svijeće na kamenitim da se Beljo ne ozljedi i da ne dozivimo opet jesen 2024.
  • IstokKa96
    888
    Idealno vrijeme za aktualizirati temu 'Mierez u Dinamu'...
  • rokikaciga
    9.8k
    Imao je svoju lriliku doc u Maksimirsku 128. Ima drugih, mladih opcija koji nisu zadnje dvije godini igrali sa kozojebima. Ove sezone 13 utakmica 2 gola. Prosle 22 utakmice 6 golova. To su stvarno sramotne brojke za nekog ko se toliko povezuje s Dinamom.
  • IstokKa96
    888
    Ironičan sam, naravno da RM nema kaj traziti u Dinamu...
    :wink:
  • CastAway1986
    5.1k
    Članci se moraju izbacivati , osobno sumnjam da ce Kule igdje otići .
    Portal Nogometne vijesti pišu da je Dinamu zanimljiv Robin Gonzalez :rofl:
  • Brusa
    4.1k
    tak su se neki smijali i kad je prva vijest za trabinasa bila... :meh:
  • CastAway1986
    5.1k
    ma znam al tesko mi je povjerovati da igrac iz Kolumbije koji ima 27 godina a najveci klub karijere mu je Vukovar ima ikakve šanse doci u Dinamo ...
  • ElDorado
    9.4k
    Prodaja Kuleta je reaalna opcija, zakaj ne. I ne znam odkud sad spika da Bakrar to "može" pokriti. Pa on je špica, desno krilo pokriva kao alternativa.
  • Laugreano
    5.1k
    Da, najprije je bilo da nema sta trazit u dinamu. Pa on je spica, ne moze on igrat krilo. Pa kad je odigrao dobro na krilu, sad ne moze igrat u spici. Svasta se da procitat.
  • Zagi
    14.6k
    Fali samo etiketa "nedefinirane pozicije" .
  • kariola86
    238
    Kuleta ne bih prodao ni za 10 milijuna. Učinkovitijeg i zahvalnijeg rezervnog napadača ne možeš pronaći nigdje, a podcjenjujemo koliko je važno imati takvog igrača.

Uz to, on je domaći dečko, koji bi dao život za nas. Također sam siguran da pomaže pri prilagodbi novih igrača.

Jasno je da nikada neće ispuniti očekivanja koja svi imamo da bude naš napadač broj 1, ali kao zamjena je savršen i izuzetno učinkovit.
  • Zagi
    14.6k
    Se zapita itko ima li Kule kakve ambicije?
  • Masto
    959
    baš to ako mu se ide nek ide dinamu financijski dobro on zadovoljan
  • Brusa
    4.1k
    Kule igra u dinamu.
    Nema većeg kluba od dinama.
    O kakvim ambicijama pričamo?
  • Common Sense
    1.3k
    Kule ima svoju vrijednost, ukoliko se radi o nekoj izdašnoj ponudi (>=6 mil €) i ukoliko ponuda s financijske strane zadovoljava i Kuleta, razmislio bih o prodaji. Ipak Kućenović ulazi u zrelije godine i vjerojatno i on barem dijelom gleda otisnuti se u inozemstvo i iskušati se u nekoj jačoj ligi. Ako do toga dođe, bit će to sportski potez, a ne bijeg - uz poštovanje prema klubu i svemu što je ovdje dao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.