• MarK
    1.3k
    Pogledao sam njegove yt sažetke, a u komentarima ispod većina navijača Kolna su bili sretni što odlazi, zamjerajući mu da je već sezonu i pol grozan, da nije fokusiran, da se ne trudi kao prije itd. Konstantan pad cijene po TM sugerira da je i kvaliteta u slobodnom padu. Mislim da je kod nas igrao jer je poznato ime iz bundeslige, jedan od najplaćenijih i u najboljim godinama. Svejedno je bio tek 4. u hijerarhiji, a pored loših Villara i Vidovića, divljeg Stojketa i nedokazanog Solde i nije teško bilo doći do minutaže. Uglavnom nije on baš neki jackpot od igrača, financijski smo dobro prošli s njim i sretan sam što će sad drugi dobiti njegove minute.
  • blueslavonija
    23
    rekao sam ako uspije i podigne se negdje dalje da ćemo se to pitati. teoretska situacija. u realnosti on je kod nas šansi dobio i previše s obzirom na prikazano. s obzirom na sve mislim da smo skoro svi ravnodušni jer nismo dobili dodatnu vrijednost s njim a imamo na klupi 3-4 koji čekaju priliku. očito da smo ga loše skautirali ljetos i zato sam napisao da je to bitnije pitanje od tog je li on dinamovac. bumo vidli.
  • Dino
    5.1k
    Ali ste dosadni više maskirati njegove li-la igre s time što je domaći dečko i dinamovac. Kakve to veze ima?Blueshadow86

Ne opravdavam Ljubičića ovime, i smatram da je njegov transfer u Schalke ispravna odluka kluba, ali u ekipi u svakom trenutku moramo imati pokojeg Dinamovca i domaćeg dečka makar on bio li-la.

Bogu hvala pa Dejan nije bio jedini takav igrač i imamo takvih figura u vidu Kulenovića, Stojkovića i ostalih. Bitno je jer su oni ti koji profesionalcima iz drugih dijelova svijeta mogu pokazati da kad padnu mentalno uvijek moraju biti svjesni veličine ovog kluba, bilo u teškim, bilo u lijepim vremenima. Roster od 30 igrača koje "boli briga" za Dinamo ne može biti zdrav i mora postojati određena nota viših ideala i kad ti sve drugo postane zdravo za gotovo.

Ljudi ponekad previše ističu nečiju pripadnost našem klubu kao da je to jedina bitna kvaliteta pa smatraju da bi nam u prvih 11 trebali biti 10 od 11 igrača domaći Dinamovci što isto nije funkcionalno za ovakvu instituciju kakva je Dinamo. Zato je mjera za takve stvari bitna i ponekad ju treba istaknuti.
  • Krizy
    66.4k
    Sretno Dejanu u Schalkeu, pretpostavljam da je ovo predstavljanje njega (Ljubičić - ljubičica)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.