• Crusades
    21.4k
    obično kad su se prije ljudi učlanjivali da bi dobili popust za kupnju godišnje ili nešto im je vrijedilo odmah.

Ak si dobio neki papir/račun za učlanjenje možda na tome imaš neke podatke (br članstva ili slično) pa se s time možeš prijavit na profilu na portalu za članstvo (https://tickets.gnkdinamo.hr/membership).
  • C@ptain Koons
    349
    [img]http://20260124-144331.jpg

Samo sam račun dobio. Koliko vidim ne piše broj članstva ni ništa slično.
  • zadnjired
    392
    Ja sam se učlanio online prvog dana nove godine. Člansku još uvijek čekam no automatski mi je aktivna bila digitalna članska s kojom mogu sve kao i sa fizičkom. Piše mi broj članske unutar profila na stranici tickets Dinamo gdje se logiram u profil.

Probaj se logirati u profil ili piši odjelu za članstvo.
  • CUCAK
    615
    jel ti se i popust u shopu uredno aktivira ? meni taj dio nije ok, kad pokušam dodati tu novu clansku kaze mi da je vec dodana, a ništa
  • zadnjired
    392

Dobro pitanje! Upravo sam probao aktivirati popust i piše da broj članske ne odgovara njihovim internim podacima. Na tickets Dinamo mi uredno stoji aktivno članstvo i pravo na 4 besplatne tekme.

Vjerojatno će se takve stvari riješiti kad dobijem fizičku člansku ali opet glupa situacija jer koja je svrha digitalne članske ako ne mogu ostvariti pravo koje me pripada?
  • NitkoBitan
    34.8k
    Ja sam unio clansku u aplikaciju i mogu koristit i popust i skupljat bodove u loyalty programu.
  • Papastrumf
    21.4k

Broj na digitalnoj clanskoj je isti kao na fizickoj. Ako si unio taj novi broj s digitalne, trebalo bi funkcionirati.
  • zadnjired
    392

Ja sam ovo pokušao napraviti putem preglednika. Bilo kako bilo digitalna članska sa svojim brojem trebala bi biti istovjetna sa onom fizičkom.
  • zadnjired
    392

Izbacuje grešku nepodudaranje podataka. Uneseni podaci ne odgovaraju našim zapisima.
  • Papastrumf
    21.4k
    Imas na app “podrska” pa im posalji da ne mozes spojiti clanstvo na app.
  • zadnjired
    392
    Svi koji imate problema sa članskom ili popustima, ovo je mail na koji možete pisati

• Eduardo
    28.3k
    Upravo sam probao aktivirati popust i piše da broj članske ne odgovara njihovim internim podacima.zadnjired

Sorry (jer vjerojatno jesi), ali jesi unio broj nove članske iskaznice unutar korisničkog računa kako bi povezao člansku iskaznicu ili ga samo ukucavaš prilikom kupovine?
  • zadnjired
    392

Probao obje opcije sve bezuspješno. Što se mene tiče ja ću se strpiti i upravo sam poslao mail pa će se riješiti. Mislim da je više do pružatelja usluge nego do kluba...
  • Mulec86
    443
    Kad cemo saznat brojke po gradovima i mjestima? Bilo je price da ce biti javno dostupno ko i zupanije ili se varam?
  • zadnjired
    392
    Odgovor na moj upit je da se sve nedoumice ili problemi vezani uz članstvo rješavaju na

Tako da u slučaju problema ipak je odjel za članstvo nadležan a ne pružatelj usluge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.