• Crusades
    26.1k
    obično kad su se prije ljudi učlanjivali da bi dobili popust za kupnju godišnje ili nešto im je vrijedilo odmah.

Ak si dobio neki papir/račun za učlanjenje možda na tome imaš neke podatke (br članstva ili slično) pa se s time možeš prijavit na profilu na portalu za članstvo (https://tickets.gnkdinamo.hr/membership).
  • C@ptain Koons
    549
    [img]http://20260124-144331.jpg

Samo sam račun dobio. Koliko vidim ne piše broj članstva ni ništa slično.
  • zadnjired
    672
    Ja sam se učlanio online prvog dana nove godine. Člansku još uvijek čekam no automatski mi je aktivna bila digitalna članska s kojom mogu sve kao i sa fizičkom. Piše mi broj članske unutar profila na stranici tickets Dinamo gdje se logiram u profil.

Probaj se logirati u profil ili piši odjelu za članstvo.
  • CUCAK
    797
    jel ti se i popust u shopu uredno aktivira ? meni taj dio nije ok, kad pokušam dodati tu novu clansku kaze mi da je vec dodana, a ništa
  • zadnjired
    672

Dobro pitanje! Upravo sam probao aktivirati popust i piše da broj članske ne odgovara njihovim internim podacima. Na tickets Dinamo mi uredno stoji aktivno članstvo i pravo na 4 besplatne tekme.

Vjerojatno će se takve stvari riješiti kad dobijem fizičku člansku ali opet glupa situacija jer koja je svrha digitalne članske ako ne mogu ostvariti pravo koje me pripada?
  • NitkoBitan
    39.8k
    Ja sam unio clansku u aplikaciju i mogu koristit i popust i skupljat bodove u loyalty programu.
  • Papastrumf
    24.3k

Broj na digitalnoj clanskoj je isti kao na fizickoj. Ako si unio taj novi broj s digitalne, trebalo bi funkcionirati.
  • zadnjired
    672

Ja sam ovo pokušao napraviti putem preglednika. Bilo kako bilo digitalna članska sa svojim brojem trebala bi biti istovjetna sa onom fizičkom.
  • zadnjired
    672

Izbacuje grešku nepodudaranje podataka. Uneseni podaci ne odgovaraju našim zapisima.
  • Papastrumf
    24.3k
    Imas na app “podrska” pa im posalji da ne mozes spojiti clanstvo na app.
  • zadnjired
    672
    Svi koji imate problema sa članskom ili popustima, ovo je mail na koji možete pisati

• Eduardo
    30.9k
    Upravo sam probao aktivirati popust i piše da broj članske ne odgovara njihovim internim podacima. — zadnjired

Sorry (jer vjerojatno jesi), ali jesi unio broj nove članske iskaznice unutar korisničkog računa kako bi povezao člansku iskaznicu ili ga samo ukucavaš prilikom kupovine?
  • zadnjired
    672

Probao obje opcije sve bezuspješno. Što se mene tiče ja ću se strpiti i upravo sam poslao mail pa će se riješiti. Mislim da je više do pružatelja usluge nego do kluba...
  • Mulec86
    570
    Kad cemo saznat brojke po gradovima i mjestima? Bilo je price da ce biti javno dostupno ko i zupanije ili se varam?
  • zadnjired
    672
    Odgovor na moj upit je da se sve nedoumice ili problemi vezani uz članstvo rješavaju na

Tako da u slučaju problema ipak je odjel za članstvo nadležan a ne pružatelj usluge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.