• Blue98
    850
    Stvarno mi nije jasno da ovaj lik dobiva ovoliko prilike.
  • Omake
    15k
    Belinhovski 1/8 dueli
  • Orc123
    14.7k
    kaj stvarno?
  • Borovljanin
    447

Tako Sofa veli.

Da ga se na ljeto riješimo na obostrano zadovoljstvo. U jednu od dve bundeslige ga prodat
  • Xpert1992
    362
    Pa da, i klasicno bez driblinga. Troje djece odustane od nogometa gledajuci njega kak igra. Brutalno dosadan igrac.
  • mosad
    2.2k
    Podrška ovom dečku
  • Crusades
    21.3k
    Prva dva gola njegova. Kom pravo kom krivo. Nije toliko los da ga svaka susa uzme u usta. I ko treba i ko ne treba.
  • Žan
    738
    Najvece razocarenje do sad, kad je dosao ne znam zasto sam imao ocekivanja da ce bit nositelj ekipe.
  • crophantom
    2.7k
    upravo to, prva dva gola njegova, na početku tekme inspiriran, svugdje ga je bilo.
    Kasnije kad je krenuo naš loš period i on je bilo loš, ali nije da ništa nije napravio.

Al njega su navijaci uzeli na zub, nema Boga da više preokrene tu sliku o sebi, pa taman da krene igrati neznam kak dobro.
  • bazooka93
    84
    volio bi viditi gps rezultate s priprema ili nesto tako ne znam na osnovu cega ljubicic dobiva toliko prilika
  • Jurki
    21.9k
    Meni je ovaj covjek teska enigma. Igras drugu Bundesligu, ponajbolji veznjak lige.. ovde prdnut nemre.
    Teski fail.. prodat njega i Villara.
  • mali M
    9.4k
    Al njega su navijaci uzeli na zub, nema Boga da više preokrene tu sliku o sebi, pa taman da krene igrati neznam kak dobro.crophantom

Kao prvo, pogledaj statistiku koju ti je Omake izvukao na prošloj strani pa se onda čudi zašto su ga navijači uzeli na zub. Lik je statistički ispod prosjeka veznjaka HNL-a, a u nekim djelovima i na dnu... U ligi u kojoj igraju vukovar, belupo, lokomotiva, nikad lošiji osijek i neznam kakvi sve dudeki... Duele je ovu tekmu po sofi imao 1-7!!! Halo!?!?!

Kao drugo, napisao sam na drugoj temi da sam ga pratio cijelu tekmu. Svaki puta kad je krivo dodao (u dva navrata upropastio čistu našu potencijalnu šansu za gol) je ostao šetati ili stao i redovito su išle njihove kontre. I kod njihovog gola pogledaj di je Ljubičić? Lagano cupka 5 metara iza njihovog igrača... Baš baš sam ga pratio i bilo mi je nevjerojatno da on zbilja kao takav stoji u prvoj momčadi Dinama u europskom natjecanju..

I treće i zadnje, nije istina da nemre preokrenuti sliku o sebi. Nogomet je bar takav da ti daje da sutra već dobiješ navijače na svoj mlin. Da pokaže volju, htijenje i energiju kakvu je pokazivao na prvim pripremama i par tekmi HNL-a bit će kralj za 3 utakmice... A dok pokazuje ovakav moment bezvoljne vucibatine sigurno neće dobiti podršku ljudi
  • bbb medimurje
    4.8k
    Protiv sarana ne smije startati
    Ulaskom stojkovica smo opet podigli razinu igre
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.