• Krizy
    65.6k
    Trpaj Škegru :rofl:
  • FazeN
    5.1k
    Sta se dešavaGOAT

Dešava se to da je Škegro dogovorio vjerovatno transfer malom iza leđa a ovaj neće da ide.
    Isto je dogovorio i Mikiću u Hajduku kad su ga dolje čekali s ugovorom, a mali odjebao Škegru ko frajlu.

Ne može on prodat jednog Jagušića, dovoljno govori o njemu :lol:
  • Warrior
    61
    Imaš moju riječ da neću napisat više slovo ovdje :lol:
  • NKDZ86
    7.3k
    jače je od njega :grin:
  • FazeN
    5.1k
    jače je od njegaNKDZ86

Hahaha nasmijao si me ali si čak u pravu, čim vidim ime Škegre i njegove igrice digne mi se kosa na glavi i ne mogu prešutjeti :lol:
  • dzis
    1.3k
    Dodi ti sinko kod nas..jebo werdere,brage itd.
  • NitkoBitan
    34.7k
    Da postoji ponuda od 4 milje crno na bijelo vec bi ga iz Koprivnice pjesice poslali.
  • Droljo
    24.4k

Sam ti piši ovod. Svi mi gluposti droljimo s vremena na vrijeme pa deremo dalje po forumu.
  • FazeN
    5.1k
    uz što se gleda Dinamo? Kakva je brlja u najavi?
  • Droljo
    24.4k

Vincekovo je pa vidi sam...
  • njurci10
    355
    ma samo ti Pisi ovdje onda mogu od tebe i pročitati nešto posto sam onu tvoju stranicu zbog previše debila blokirao.
    A 100% tocan ne može nitko biti.
  • Ivdzo11
    8.9k
    Lawal vjerojatno ne ide u Split na utakmicu, vrlo brzo ide iz Istre i to rekordna prodaja... Preko 2 milijuna...

Maresic ce isto vrlo brzo u Hajduk cim prodaju Mlacica..

Kako nam sugeriraju neki vrlo upućeni operateri tržišta, Istra je u pregovorima s nekoliko etabliranih imena iz SHNL-a, ali i s par igrača iz inozemstva. Jedan od njih je (mladi) reprezentativac svoje zemlje i već značajnog iskustva u nacionalnoj te solidnog staža u europskoj konkurenciji. Radi se o stoperu. No, Istra traži još jednog veznjaka i napadač
  • Krizy
    65.6k
    Što se tiče novih igrača Dinama, devet ih je upisalo preko 1000 minuta u ovoj sezoni, a još trojica između 500 i 1000 minuta.

Kod Hajduka je pet novih igrača upisalo preko 1000 minuta u ovoj sezoni, a još trojica između 500 i 1000 minuta.

Dosta je priče o novoj momčadi, to je i kapetan Mišić rekao, nadam se da trener više neće koristiti tu rečenicu.
  • Jurki
    21.9k
    Imbex pise da se ne zna kad ce se Ivusic vratiti na teren.
    Rupetina ima problema s pubičnom kosti aka teska bolikurcina.
    Šteta jer je Silic bolji golman od te rupetine.
    Al dobro, ako nist drugo, barem im siše iovak praznu blagajnu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet