• ElDorado
    9.1k
    Najjače mi je kad na osnovu jedne info Germanijak izmisli da je realnije da Španjolac dođe u ljeto jer još nismo prodali Bakrara i Hoxhu. I da će se Cordoba vratiti vrlo brzo u kadar. Nepotpisani članak.
  • Omake
    14.9k
    On još igra za juniore, pa nisam baš upoznat s njim.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Osim kae talent Barcelone odigrao nešto pa se zna da je talent. A našeg talenta su novinari i agenti proglasili talentom.ElDorado

Kad dolazi 20godisnjak iz Barce onda je to top a kod nas 20godisnjaci propali igrači koji nisu ni pravu sansu dobili. Tako pojedinci percipiraju stvari. Al slažem se sa tobom.

Edit: ovo je poruka ovim menadžerima ucjenjivačima također i to me vise veseli od ove vijesti čak
  • bazooka93
    84
    da ali spominje se posudba, ne zelimo rayvijati drugima igrace.
    BTW takav profil igraca u kadru nemamo, lijevonogo krilio a ne pravocrtno
  • rokikaciga
    9.6k
    posudba uz pravo otkupa.
  • bazooka93
    84
    onda nemamo sta izgubit, djeluje mi kao halilovic samo dosta eksplozivniji i direktniji.
    Tko zna sto ce biti s Lisicom, Topic mora podignuti nivo kao i Varela, a na Bakrara racunaju u spici vjerovatno
  • austrijanac
    9.3k
    Mislim da ce prije bit cista posudba, no vidjet cemo
    Njemu je zadnja godina ugovora, a i Ledinski tako piše…
  • Keyser Soze
    17.8k
    Uoči nastavka sezone Dinamo sprema jedno senzacionalno pojačanje, i to ni manje ni više već igrača Barcelone! Mladi, 20-godišnji igrač Barcelone, odlično krilo Dani Rodríguez, dogovorio je usmene uvjete s Dinamom te se sad čeka samo završni dogovor između klubova kako bi se mogao uputiti za Zagreb i doći na posudbu u Dinamo.

Rodriguez je u zadnjih pet utakmica za B momčad upisao dva gola i četiri asistencije te je zbog te sjajne forme prebačen u kadar prve momčadi. Dinamo je na Rodrigueza bacio oko već prije nekoliko tjedana, tada je bila čak i opcija da ga maksimirski klub kupi, odnosno plati odštetu i dovede ga kao svog igrača, no uslijed sjajnih Rodríguezovih igara u posljednje vrijeme, Barcelona za takvu opciju više ne želi ni čuti. No, spremni su ga poslati na posudbu u Maksimir.

Ledinski
  • mlkaskic
    342
    Na Domingueza? :lol:
  • Keyser Soze
    17.8k
    Greška kod njih, evo ispravio :smile:
  • mlkaskic
    342
    Da jasno mi je da nije tvoja greška, nego smiješno mi je kako ne mogu pročitati članak prije nego što ga objave.
  • Peškaman
    8.4k

Ugovor mu završava 30.6.2027. godine.
    Posudba s opcijom kupnje se čini kao najbolja opcija.
  • austrijanac
    9.3k

Zadnja godina ugovora nakon zavrsetka posudbe, to sam mislio.

Brzo i tehnicki skolovano krilo u HNLu je izumrla vrsta, tako da kakve god opcije su, dobro su došle, jer naslov je pod muss.
  • ElDorado
    9.1k
    Sve ok. Ali obrati pažnju di ti talenti Barcelone igraju. U B momčadi. A nekim našima je predugo čekati jesen za dokazivanje. Uostalom tko je na kraju otišao? Pavić, Jakirović i Šepić.
    Pavić nikada neće biti razina za nas, a pred Jakirovićem je duuuuugi put dokazivanja da je stvarno talent, a ne prazna priča.
  • Krulek
    1.1k
    Kovačević ne zna engleski, ali izgleda da mu i ne treba. Bolje da odmah ode na ubrzani tečaj španjolskog jezika jer kako je krenulo moguće da uskoro neće biti trener Dinama već Barcelonette.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.