• Ludovic IX
    10.3k
    Mi kao da igramo drugi sport u odnosu na ove. Svi kao da igraju bar 30% brže od nas. Mi se nažalost nismo prilagodili tom novom rukometu. Ako sutra nekako dobijemo, stvarno imamo otvoren put prema polufinalu pa ce moja rečenica gore bit promasena ali kad se ne mogu oteti tom dojmu
  • Sibirski plavac
    7.7k
    Igrač utakmice Pytlick. :rofl: :rofl:

Ovo je ruganje. Kiko jedini mvp večeras. Kakav Pytlick...
  • KtcGoat
    2.6k
    Talijani dobili poljake, poljaci bas u silaznoj putanji
  • Li d1986
    304
    Raspored za sutra:
    16.00 Hrvatska-Francuska, futsal
    18.00 Hrvatska-Italija, vaterpolo
    20.30 Hrvatska-Švedska, rukomet
    Sta bi bilo da nas je vise?
  • Logistika
    1.5k
    hvala Bogu radim na psihijatriji pa ce sve potrebno biti na dohvat ruke :)
  • Mr Anderson
    16.7k
    Ne znam jeli negdje nešto objavljeno, ali čuo sam da se delije prijete kako će napasti naše navijače. Oni igraju sutra protiv Malmea. Nadam se da je švedska policija spremna na to, naši rukometni navijači nisu nikakvi ultrasi, ima tu i žena i djece.
  • NKDZ86
    7.3k
    kujtime, znaš što ti je činiti :grin:
  • zadnjired
    370

U navijačkom svijetu ove priče čuo sam, imam info iz pouzdanih izvora su najniža razina djelovanja i pokazatelj nepoznavanja subkulture navijača.

Biti će što će biti ali ovo je već kmečanje...

Svatko tko sebe privatno ili javno deklarira kao aktivnog navijača koji aktivno sudjeluje u navijanju, organizaciji gostovanja i još ima hrabrosti napraviti svoju zastavu ili trans u jednoj od seoskih tiskara sa dizajnom u Photoshopu ili Paintu legitimna je meta za bilo koju navijačku grupu koja je u blizini. To razlikuje navijača od simpatizera, a kroz medije i naslikavanja na društvenim mrežama svi preuzimaju ulogu navijača stoga ne razumijem čemu zabrinutost...

Svi bi j***li ali da im ne uđe. Najviše mrzim ekipu koja navijače pretvara u jednodnevni izlet sa sendvičima, turističkim vodičima i slikanjem po društvenim mrežama. Odlazak na tekmu nije jebeni izlet ako se smatraš navijačem...
  • Eduardo
    28.2k
    Gdje gledati futsal, a da nije VOYO?
  • seljak86
    3k
    100% sam siguran da ne-ultrasi odlazak na tekme vide upravo kao izlet.
  • zadnjired
    370

Tko hoda po selu, dobije po čelu :wink:
  • Droljo
    24.3k
    Ljudi ostare, dobiju djecu, promjene se prioriteti. I sad ti dečki ne bi trebali ići na gostavanja ili tekme uopće? Ne kužim šta želite reći..
  • Mr Anderson
    16.7k
    Pojma nemam o čemu ti pričaš. Mislim da si malo žešće zabrijao ili nemaš pojma kakav tip navijača hoda po rukometnim prvenstvima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.