• kukac89
    2

Poslao sam ovaj upit na webshop mail i evo odgovora:

Poštovani,

nažalost, dres četvrti više nije dostupan u traženoj veličini, s obzirom na to da se radi o limitiranoj kolekciji.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Srdačan pozdrav,

Tako da nazlost izgleda "tko je jamio, jamio". Da je bar bila neka obavijest da je ovo limited kolekcija pozurio bih i kupio ga na vrijeme...
  • Brusa
    4k
    Realno, u nijednom. Uz sve razumijevanje oko blagdanskih narudžbi, i godišnji za blagdane za zaposlenike i inventuru nije normalno da narudžba stoji preko mjesec dana.
  • NKDZ86
    7.2k
    dosta je učenja na dinamu na svim razinama, ko ne zna svoj posao radit, van iz dinama!
  • fakin
    2.8k
    obrađuju li se narudžbe iz webshopa? ima li smisla uopće naručivati preko weba?
  • NKDZ86
    7.2k
    moj savjet bolje ne. kako god probaj uzivo. evo prošlo 2 tjedna, ništa od obrade narudžbe.
    zatrpali smo 2 ljudi zaposlenih haha...strašno
  • Dudu
    2.8k
    Je malo neozbiljno sve.. neki dan u shopu u Maksimiru, prvo nema skoro nista u ponudi, jedva nasao nesto za poklon

pa prima samo gotovinu, ne mozes karticom.. sreca popust od clanke pa taman imao u novcaniku iznos
  • kajsitilud
    1.4k
    Jel neko slago vec Maksimir od legica? Imam feeling ko da fali gro “kockica” unutra :sweat:
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Jel uzimao tko rucnike? Oprao sam ih na 40 prije prve upotrebe i rucnici se - linjaju.. Ima li lijeka? Treba li vise pranja? Obrisem ruke i moram ispirat umivaonik ili poslije tusiranja kadu :joke:
  • blueslavonija
    10
    dobio sam na mail sliku hrpe dinamovih poklona, sigurno nisam jedini, kao zatrpani su ovo ono, isprika. naručio robu 22.12. . plaćeno i još ništ. navodno inventura :) teški amaterizam. inače je ponuda dobra ali ovo ne mogu skužit nikako.
  • fakin
    2.8k
    al ne kužim di je problem već mjesec dana? zar je teško zaposliti dodatna 2, 3, 4 studenta da pogledaju uplate, zamotaju i pošalju ljudima robu?
  • badjibadara
    8.6k
    Kakvi su ti fake shopovi sa inventurama i slanjem robe? Pitam za prijatelja.
  • Olmic
    5.5k
    bas amaterizam vlada. Imam prijatelja kaj je vozio za jednu dostavnu sluzbu koju koristi Dinamo i kaze bas uzas koliko neorganizirano. Nemaju robe, prodali nesto sta nisu imali na zalihama i sad kasne isporuke pod izlikom inventura. Je je mos mislit..
  • badjibadara
    8.6k
    Nemaju robe, prodali nesto sta nisu imali na zalihama i sad kasne isporuke pod izlikom inventura.Olmic

U tom slucaju nema potrebe za novom radnom snagom, problem je drugdje, iz iskustva obicno na katu.
    I prvi put cujem za kolektivni godisnji u tom segmentu poslovanja u to doba godine.
  • Ludovic IX
    10.3k
    Danas uzeo i donji i gornji dio iz nove kolekcije i stvarno dobro izgleda. Zadnji L imali u shopu ali kaze da ide ko ludo i da se naručila nova pošiljka. Problem je sto ne vjeruju da ce se nešto rasprodati i onda naruče od firme koja im to proizvodi premalo. I onda treba predugo čekati na novu posiljku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.