• sport
    5.6k
    Shvatili smo,mali je cvijeće.Ali postoje klinci i njihovi agenti koji su sami znali predložiti odlazak na posudbu kad se eto nitko u klubu toga nije sjetio.
  • NerminB
    708
    Jebo te zivot, udjes na forum i na trenutak pomislis da ce nam se klub ugasiti do proljeca :groan:
  • tp1997
    2.4k
    Ja svako jutro uđem na zonu u nadi da ću na ovoj temi pročitati nešto o Liviju, a mi ispisali Ilijadu i Odiseju o Leonu Jakiroviću
  • NitkoBitan
    34.6k
    Krvi ti koliko insidera.austrijanac

A tek koliko ljudi koji prate Dinamove klince i mlade kategorije.... Bit ce pune tribine na utakmicama Dinama B.
  • Crni86
    19.2k
    ja ocekujem od svojeg kluba da vlada situacijom i da smo mi ti koji imamo ideje, planove i rjesenja, a ne da igraci s managerima nama dolaze s idejama i prijedlozima.

Al je isto tak istina da ju je moga predloziti ukoliko je imao neopisivu zelju ostat u dinamu, svojem klubu. Tu se slazem.
  • NitkoBitan
    34.6k
    Ne znam jel ludji Boban sto mu je obecao 20 utk, ili mali jer je povjerova u to.Fatos Beqiraj

Ja znam tko je tu najludi.

Vi koji vjerujete u izreceno od strane anonimaca na forumu kao u sveto pismo.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    zamisli da se Profa skriva iza profila antecacic :lol:NKDZ86

Ovo bi toliko jebeno bilo. Prije prvenstva još Da nam dođe Dalić pod profilom Ilija Lončarević i meni ne treba ništa više
  • Carmichael
    451
    na kojoj stranici si ovo našao? Nadam se da su mi dali kredite barem, moj komentar sa zone s teme Transferi rasprave :nerd:
  • Ludovic IX
    10.3k
    Išao danas do rebra, parkirao kod Maksimira i nadao se da ću srest Bobana makar na 50m udaljenosti da mu kažem da slobodno mete i dalje. Dinamo iznad svih

Nažalost, nisam pa ostavio 100 eura u shopu
  • sport
    5.6k
    Po ćemu si ti zaključio da klub ne vlada situacijom.Po upisima na Zoni ili portalima?
    Eto netko je napisao da mu je Zvone obećao minutažu,Kova ga nije stavljao a portali pišu da Zvone sastavlja ekipu.LZN.
  • Crni86
    19.2k
    Ali postoje klinci i njihovi agenti koji su sami znali predložiti odlazak na posudbu kad se eto nitko u klubu toga nije sjetio.sport

Osvrnuo sam se samo na ovu tvoju izjavu gdje se ocekuje od klinaca i menadzera da se sjete onoga sto bi trebao klub.

Nevazno skroz za jakira, mikica ili nekog treceg. I sve ostale upite. Sam sam iznio svoja ocekivanja od kluba.
  • Jurki
    21.9k

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/leon-jakirovic-napusta-dinamo-trazi-novi-pocetak-15657394

Pod pretpostavkom da doticno piskaralo imalo tocne informacije.
    2 dana prije nove godine je napisal da Jakir zeli odlazak.
    Ne posudbu, nego ciste papire.

Ne mislim ovim braniti nikoga u klubu. Ali dozvoliti si da te jebe 17 godisnji klinac je previse, pa taman da je reinkarnacija Neste, Costacurte i Baresija u jednom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet