• jakov1
    1.4k
    Još je gore za tebe ako stvarno jesi gledao utakmicu.hardek

Zasto? Prosle sezone je razmontirao Milan, ne znam koju novu informaciju o njegovoj kvaliteti mi daje nastup protiv krsa od Lazia.
  • LA BOMBA
    793
    Odluka da je Baturina išao u Como pokazala se ispravnom.

Como trenutno najbolja momčad u Italiji.

Nitko se ne može taktički suprostaviti Fabregasu.
  • Droljo
    24.3k
    Como trenutno najbolja momčad u Italiji.LA BOMBA

Ne laprdaj.
    Inter je za como kao što je dinamo za Osijek...
  • Logistika
    1.5k
    Uzivanje sinoc. Bati je igracina. Dode mi da narucim dres. Kako Como igra predivno. Na 0 3 vezu Laziali trce po terenu lete kao muhe,pasovima ih nabise u njihovih 40 metara,stadion zvizdi. Ako moze neka sira prica o njima i zadnjih par sezona. Ako je vec bilo moze copy pase
  • Krizy
    65.4k
    Sergej navijač Intera od malih nogu :rofl:
    Screenshot-20260120-103732-Instagram.png
  • Facke
    7.6k

Od malih nogu je spal s Interovu posteljinu.
  • NKDZ86
    7.2k
    kakav ljakse, ja ne vjerujem, baš jadno.
    nek si tetovira interove pehare
  • Crusades
    21.2k
    Bio bi epic shit da sad transfer propadne zbog neke gluposti.
  • Droljo
    24.3k

Nema mjesta.
  • Noel
    18.4k
    Baš ljakse, lik je trener Hulla i objavljuje ovo za Inter. Baš me zanima kaj će reć navijači Hulla na ovo. Sve kaj možda dobro napravi lik u svojoj karijeri zajebe sa nekom totalnim kretenizmom. I ovdje je tako bilo, na kraju su ga ljudi počeli šprdat, a ova ekipa kojima je on megaheroj se nije mogla načudit zašto nitko ne prepoznaje megaheroja.

Njemu treba ozbiljan PR stručnjak koji će mu objasnit da nije tetak sa sela koji je otkrio društvene mreže pa objavljuje sve i svašta nego trener Hull Citya. Nek si plati nekakvog PR stručnjaka jer ovo je žalosno.

ALO, SINČINA, ŽENO, OBJAVJO NAS FABRICIJO ROMANO NA STORIJU. NAPISO JE HIR VI GO.
  • NitkoBitan
    34.6k
    Oci cacine :love:

Samo da nije cacina pamet i tjt.
  • Jurki
    21.9k
    Baš ljakse, lik je trener Hulla i objavljuje ovo za Inter. Baš me zanima kaj će reć navijači Hulla na ovoNoel

Hahah nisam uopce razmisljal o ovome.
    Ja bas nebi htel da trener Dinama objavljuje na svojim profilima takve pizdarije o drugim klubovima.
    Prvo kaj bi rekel na ovo.. jebo te inter da te jebo.
    Jos jedna potvrda da su nogometasi ljudi kojima je udaranje lopte glavom lose utjecalo na mozak.
  • miro
    8.3k
    Previše drame oko Jakira. Prvi sam za to da se istrpe naši mladi igrači, ali ovdje ne postoji nikakvo razumijevanje i želja za dokazivanjem s druge strane. Malo sam se i ja zamislio nad ovim primjerima posudbe igrača poput Šutala - ako nisi spreman dokazat se kroz sezonu-dvije na posudbi, onda je pitanje jesi li ti igrač za Dinamo, a odgovor je vjerojatno da nisi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.