• Mr Anderson
    16.6k
    Kratak je put od shit of the day do realne činjenice.Crusades

Događa se kad je prst brži od pameti.
  • cibona
    7.5k

Da, a usput ćemo u potpunosti zanemariti činjenicu da se njega, a i ostale (malobrojne) talente iz naše škole sustavno zanemarivalo posljednje 2/3 godine. Ali ne, to ne može biti razlog, otišao je jer mu je mamić rekao da ode. Onda je tom logikom mogao davnih dana otići iz dinama, skupa s maminjom.
  • Crusades
    21.2k
    Na trećeligaškim pašnjacima. I nije mu bilo ispod časti. Zato i je sad u Barceloni. Vidjet ćemo gdje će Jakir završit.
  • NitkoBitan
    34.6k
    Na trećeligaškim pašnjacima.Crusades

I eto napravio je dobru karijeru, danasnji klinci kukaju i placu svojim menadzerima sto ih se ne ubacuje u igru poslije prvog treninga sa seniorima.
  • Benito
    1.5k
    "Najgore" kaj se dogodilo za nogomet je Yamal jer sad svi klinci misle da mogu sa 16 ili 17 godina igrat seniorski nogomet i ucjenjuju preko agenta klub
  • ElDorado
    9k
    Onaj koji ne vjeruje u svoj klub za koji kao navija, tko ucjenjuje svoj klub minutažom, tko se poziva na nekakve razvojne programe, tko traži garancije za sebe bez obzira na dobrobit kluba, nek ode. Ako se no osjeca ovdje ugodno sretan mu put i fajrunt. Da li stvarno mislite da mi trebamo postati servis klinaca i njihovih agenata?! Koliko klinaca iz Interove škole ulazi u prvu momčad?!
    Tko je Jakirovića i Mikića proglasio najvecim talentima?! Novinari, njihovi agenti, kritizeri uprave i Bobana?
    Treba biti realan. Klub treba imati svoju strategiju promocije klinaca iz škole. Tko se ne želi uklopiti adios.
  • Fatos Beqiraj
    942
    Bravo Bobane tjeraj tateke i sincice dalje od Dinama. Proslo je to vrijeme.

Bio je Dinamo i prije Jakira i bit cr i poslije, isto kao i svih takvih koji bi kruha preko pogace.

Mali nije bolji od Mckenne a ni Domngueza a bome ni Galesica, tako da je njegovo bilo nosit lopte i vodu dok ne stasa. A ne da mu poklanja neko minute.

Vidim li jos jedan clanak za Varelu sad kad krene polusezona onda se nadam da ce i on istim putem sto prije.
  • Pacho
    13k

Cini mi se da ga je Inter upravo proglasio jednim od nasih najvecih talenata.
  • Praskaton
    5.1k
    Tko je Jakirovića i Mikića proglasio najvecim talentima?!ElDorado

Ako nisu zašto onda treniraju sa seniorima? Ako nisu oni tko su onda naši najveći talenti?
  • NitkoBitan
    34.6k
    Cini mi se da ga je Inter upravo proglasio jednim od nasih najvecih talenata.Pacho

Uzmu kamion takvih pa ako uspije 1 od 10 njima super.

Vece su mu sanse da ce za 3 godine potpisat za Orijent nego sto ce zaigrat za Inter.
  • ElDorado
    9k
    jesi siguran u to? Mi nista ne znamo o tom transferu. Mislis da ga prate? Inter kao i svi takvi klubovi kupuje hrpimice takve klince a taj filter prodju jedan ili dva, a ostali nestanu. Po tom kriteriju Mlačić i Jakir su najperspektivniji stoperi u Europi.
  • Fatos Beqiraj
    942
    Kaze FazeN da je imao klauzulu 2.5 mil eura. Tako ds je bila odluka samo na njemu nismo se mi pitali. Osim za minute da se ne aktivira klauzula
  • Nine9
    31
    “ Igraci odlaze, uprave prolaze…”

Nikad mi neće bit žao kad ode nestrpljivi junior, pogotovo neko ko Jakirović kojemu tata gradi status preko intervjua. Isto ko Belinho i Bara.

Adio, pratit ćemo pa ćemo vidjet dal je to bila dobra odluka. A kladim se da nije i da će Dominguez napraviti 5x bolju karijeru
  • Pacho
    13k

Nitko sretniji od mene ako u njegovom godistu imamo na lageru hrpu talentiranijih od Jakira. No sumnjam.
  • ElDorado
    9k
    to mi ne mozemo rijesiti i ne znamo. Za to imamo ljude u klubu i njima treba vjerovati. A njih dva su prikljucena iskljucivo zbog medijskog hypa i raznih pritisaka. I to treba prestati.
    Npr meni je Zulfić odličan ali tko sam ja da mogu reci e ovaj decko je taj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.