• Masto
    895
    nije lako igrat okružen sirovinama
  • Praskaton
    5.1k
    Ako nije izdominiral drugu ligu.. onda jebiga.Jurki

Nevezano sad za Pavića.Varamo se ako mislimo da će u budućnosti netko baš dominirat tom drugom ligom.
    Nek odrade tu sezonu dvije skupe utakmica al kad dode vrijeme odluke trebat će hrabrosti ubacit ih u prvu momčad.
    Ako budemo čekali da izdominira igrat ćemo s nula igrača poniklih u našem sustavu
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Varamo se ako mislimo da će u budućnosti netko baš dominirat tom drugom ligom.Praskaton

U konačnici onaj Dogan je izdominirao ligu sa 25 golova i onda u Rijeci ne sjećam se da je puknuo u okvir, tako da nije to pokazatelj
  • Zg123
    3.4k
    Meni se mali Pavic nikad nije pretjerano svidjao i mislim da od njega nece biti nista, ALI isto tako mi se ne svidja bilo kakvo poslovanje s Miskovicem i ponovno poklanjanje njima nasih igraca jer smo se xy puta uvjerili da je njima nas skart itekako koristan
  • Dinaminjo
    1.8k
    Meni se svidio brutalnim dodavanjem.cini mi se bas u orvoj utakmici.

Ali nakon toga nista. Mozda je i on glava koja ocekuje sve na pladnju nakon prvih minuta za momcad, steta.

Al ne bih nikako usporedivao poslovanje nelad i sad. Buyback je posve drugi dvijet od vagona igraca koji su ev imali payback od place..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.