• Krizy
    65.3k
    Pavić zapratio Rijeku na instagramu, moderna potvrda valjda :grin:
  • NKDZ86
    7.2k
    rađe bi gledao njega nego ljubičića i sl...šteta.
  • Nogo
    9.7k

Sretno Branko u nastavku karijere!
  • rokikaciga
    9.5k
    Tesko razocaranje u mojim ocima sta je otisao. Nadam se da ce se jednog dana vratiti u svetom dresu
  • Praskaton
    5.1k
    Izjava za suđenje,jačanje konkurenta ovom prodajom,možebitni transfer glavne nade juniora,dovođenje trećerazrednog beka...

Sve manje mi se sviđa što Boban radi.
    Malom sretno i da se vrati jednog dana.
  • Jurki
    21.9k
    jačanje konkurenta ovom prodajomPraskaton

Kaj da damo papire Zajcu? Pa da moze Pavic igrati?
  • Praskaton
    5.1k
    Kaj da damo papire Zajcu? Pa da moze Pavic igrati?Jurki

Ne.Shvaćam da je situacija zeznuta al on je na toj poziciji da rješava takve situacije.

Ako nam nije prioritet zadržavanje glavnih igrača koji su juniori ili izašli iz juniorskog sustava onda jebi ga.
    Ako to nisu Jakir,Mikić,Pavić,Vrbančić tko je?
    Ako nitko nije onda imamo veliki problem jer nakon godina i godina naša škola odjednom ne može izbacit igrača za prvu momčad
  • Crni86
    19.2k
    Motaj kablove, gasi temu
  • rioda
    12.9k
    on je na toj poziciji da rješava takve situacije.Praskaton

Pa evo riješena je. Dečko nema trenutno mjesta u ekipi, odlazi u Rijeku uz buyback klauzulu. Ako se razvije i dobijemo novog Šutala po kvaliteti za taj iznos buyback klauzule, top. Ako ispadne kao Rukavina, nikome ništa.

Neki bi rekli win-win, a neki bi samo pljuvali.
  • Jurki
    21.9k
    Pavic s 20 godina vise nije junior i mora raditi razliku pogotovo u drugoj ligi.
    Kaj se Vrbancica tice umjesto koga bi on trebal igrati? Njemu je potrebna full minutaza?
    Jakir s 18 godina tj ljudi oko njega ocekuju da igra u prvoj momcadi Dinama u izjednacenoj borbi za prvaka.
    Evo Mikic ti je krajem prvenstva pokazao da ne moze odraditi 5 utakmica u istom kontinuitetu.
    Kaj bi trebali odjebati rezultate da klinci igraju?

Vrijeme raspale konkurencije kad smo mogli raditi po modelu.. "djecji vrtic u prvu ekipu - prodaj - repeat" je proslo.

Ako zelimo gurati klince na silu.. zajebi onda rezultate.

Iduca sezona ce ti pokazati gdje su ti klinci. Gdje vise nebu skrivanja u juniorskoj ligi.. gdje su btw bili drugi iza jebene Lokse.

Iduca sezona bu pokazala "sav raskos" kvalitete juniora. Ako bude ta momcad iznad polovice tablice u drugoj ligi.. biti ce to maestralan uspjeh.
  • Praskaton
    5.1k
    Neki bi rekli win-win, a neki bi samo pljuvali.rioda

Sve ok vidit ćemo kako će se sve to razviti.Radije bi već sad gledao njega na klupi nego Villara al Bože moj.
    Više sam išao u smjeru s kim se trguje.Nemamo šta pljuvat po Rijeci kad naš čelni čovjek radi s njima.
    Kao što nemamo pravo žalit se na suđenje kad taj isti ne vidi problem,dapače dodvorava se ološu koji bi nas sutra pokopali.

Možda nisam dovoljno inteligentan da vidim širu sliku jbg.Daj Bože da je tako pa ja ispadnem obični internet "pljuvač"
  • rioda
    12.9k

Onda reci da imaš problem s Bobanom, a ne da to upakiraš u celofan kritike oko transfera Pavića
  • Praskaton
    5.1k

Haha doslovno sam rekao da mi se ne svida što Boban radi u zadnje vrijeme.Dio toga je i ovo poklanjanje Rijeci.
    Nemam sta imati problem s njim,kao i mnogi na ovom forumu sam glasao za njega kao svog nogometnog idola.

Ništa ne upakiram ni skrivam,vrijeme će sve pokazat.

Edit:
    "djecji vrtic u prvu ekipu - prodaj - repeat"Jurki

Ovo sad mi se čini prodaja i puštanje tog dječjeg vrtića za manju lovu bez igranja u prvoj momčadi.
    Jel to bolje ili lošije rješenje nek svak za sebe prosudi.
  • Jurki
    21.9k
    Radije bi već sad gledao njega na klupi nego VillaraPraskaton

Da od toga bi Pavic bas imao koristi.

Ako nije izdominiral drugu ligu.. onda jebiga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.