• rioda
    12.9k

Jesi li gledao možda onog Estonca kojeg je jučer Tironi spomenuo?
  • Omake
    14.8k
    pisao o njemu ovdje prije par mjeseci Marten Chris Paalberg.
  • Tranzicijski Napad
    1.1k
    Cita on zonu i twitter.
  • Peškaman
    8.4k
    Tarik Muharemović, 21-godišnjak.
    Ima državljanstvo BiH i Slovenije.
    Visok 1,87.
    Igrač Juventusa na posudbi u Sassuolou,stoper.
    Prema TM-u 1,3 mil €.
    Peškaman

Šteta što nismo ovog momka pokušali dovesti prije godinu dana,sada već standardni starter Sassuola,prema TM vrijedi 15 mil€.
  • scooniepenn
    6.2k

U kojem ga je kontekstu spomenuo Tironi?
  • rioda
    12.9k

Bilo je pitanje za kraj da svatko navede koja je njegova želja ovog prijelaznog roka, pa je on rekao da prati te neke niže lige i slično i da mu je želja da dođe taj Estonac. Ono što te vjerojatno zanima, nema nikakve priče da smo zainteresirani
  • scooniepenn
    6.2k

Aha, sjajno. Nije, dakle, zahvalio kolegi Omakeu. :sweat:
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Vidim da je Seslar opet u Celju, ovaj puta transfer? :gasp:
    Mogli smo ga i mi dovest..
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Robbie Ure kao potencijalni novi PetkoOmake

Da se vratim na odličan prijedlog @Omake prije više od pola godine. Dečko je sad pred transferom u ukrajinsku Polissyu Zhytomyr. Prva ponuda je bila 1,5 milijuna, Sirius je odbio, ukrajinci sad žele podebljati na 2 milijuna, čini se da će Sirius prihvatiti. Jako dobre brojke za mladog napadača, praktički košta kao Cordoba.
  • Omake
    14.8k
    Htio sam ga kod nas još dok je bio u B ekipi Anderlechta. Baš može postat kompletan moderan napadač.
  • austrijanac
    9.3k
    Pitanje je vremena kad ce i Dinamo krenut putem Coma, USG-a, Brightona, Atalante, pa čak i Istre, gdje će se upijati svi ovi vrsni talenti koje vi dečki ovdje stavljate.

Como je uzeo sve s X-a kaj vrijedi od analiticara, Istra iz one akademije, Brighton koristi FM, USG je ili na drogama ili su stvarno inteligentni, tako da eto.

@Omake i @Tranzicijski Napad nadam se da vas trud nece ostat uzaludan.
  • Tranzicijski Napad
    1.1k
    Brighton/Union/Hears isti vlasnik, Bloom.
  • BlueDD
    42

Jel u konkurenciji među japancima i Joel Chima Fujita?
    Inače među scoutima je dosta hvaljen, a mogao bi se razvit kao neki deep-lying playmaker, Kenan Busuladzic iz Malmoa. Solidan u defanzivnim postavljanima, dobar u duelima, ali ono što sam ja gledao u ofenzivom smislu se dosta razlikuje od tih skaut reporta (doduše uzorak mi je samo dvije utakmice). Iako scouti hvale njegove dodavačke karakteristike, moj neki osobni laički dojam je da vizija igre, obrada lopte i dodavačke sposobnosti jednostavno nisu trenutno na razini da bi jednog dana mogao doseći razinu Mišića u tim segmentima.
  • Omake
    14.8k
    Fujita nam je preskup. Mislim da je oko 7 ili 8 milijuna eura. Ostala 3 igrača su Enzo Leopold iz Hannovera, Stefano Russo iz Arminie i Yuto Yamada iz Kashiwa Reysola.

Busuladzic je odigrao jako dobro protiv nas i općenito u ovih 500tinjak minuta u Ligi, ali to mi je premali uzorak. Preciznost pasova mu je jako visoka, ali tu se s tobom slažem, dosta je tu igranja na sigurno. Ako napravi iskorak u izgradnji napada i defenzivi, mogao bi nam početkom sedmog mjeseca biti zanimljiv. Mislim da je svakako tada nekada sredina švedskog prvenstva. Definitivno jedan kojeg treba pratiti, jer ako napravi malo veći skok u ovo doba dogodine će nam sigurno biti preskup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.