• Crni86
    19.2k
    Pa naravno da se dogovara neka vizija/plan i da svakog igraca zanima gdje se on nalazi u tom planu.

Samo to nije uklesano u kamen. Ako je netko doveden za prvih 11 i mjesec dva underpefrorma naravno da se njegov status mjenja.
  • rokikaciga
    9.4k
    Samo to nije uklesano u kamen. Ako je netko doveden za prvih 11 i mjesec dva underpefrorma naravno da se njegov status mjenja.Crni86

Naravno. Kao kod Villara. Ali kad netko ne igra u nijednoj kategoriji to je zabrinjavajuce
  • Crni86
    19.2k
    ha mislim ak si nakon dva mjeseca 6 veznjak u rosteru naravno da neces dobivat minute.

Ekipa misli da su beljo i beni dosli jer im se reklo da ce se borit s kulenovicem odnosno misicem/ljubom i zajcem za minute. Mhm, mozes mislit. Status u momcadi se uvijek komunicira - odnosno gdje se vidi taj igrac u nekoj hijearhiji. Ali to je na samom pocetku, kasnije je to uvijek podlozno promjenama - villar je odlican primjer pa i vidovic.
  • rokikaciga
    9.4k
    Ma ova druga recenica se odnosula na Jakira kad vec drvim po njemu tolko :lol:
  • krvaveoči
    33
    Ukoliko je dogovorena backbuy klauzula,recimo prve godine uvijek bude manja,a svake sljedeće se uvećava. Sto je logicno Ako igrač nakon prilagodbe eksplodira,mi se oslanjamo na to ako je kvaliteta da ga povučemo odmah jer se očekuje da to odmah pokaze jer je samo bila prilika presudna koju tu nije dočekao.
    Recimo prve godine 1m,druge 1,5m,treće 2m.
    Da bi imali opciju backbuy uvjeti između Pavica i Dinama se dogovaraju sad u slučaju povratka,znaci da je plaća za povratak dogovorena prije neg je otišao u Rijeku.
    U prijevodu,Pavić eksplodira slj sezone i vraćamo ga za 1,5M,htio on to ili ne.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Pavić sa 18 godina je sporiji od Mišketa . Sretno o bok
  • Mr Anderson
    16.6k
    Ako je utakmica 2 gola razlike stavljaj sve klince koji su na klupi u igru.rokikaciga

Daj, budi ozbiljan. Pa nismo nekakav seoski klub.
  • rokikaciga
    9.4k
    Ja sam smrtno ozbiljan.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Ja sam smrtno ozbiljan.rokikaciga

Bolje da nisi, gubiš svaki kredibilitet takvom izjavom. Nijednom treneru takve egzibicije ne smiju pasti na pamet.
  • rokikaciga
    9.4k
    Tko su nam klinci na klupi uopce...Varela, Mikic i Jakir?

Ak imas 2-0 protiv Vukovara u 80oj minuti kaj je bolje stabit Villara i Mudrog kao zadnje zamjene ili nekog od dva klinca? Zar je to toliko ludo? 10ak minuta za klince? Mozda sam malo nezgodno izjavio ali sigurno nisam mislio da svih zamjena budu klinci kad je sve sigurno kao u Koprivnici
  • njurci10
    339
    mislim da kolega želi reći da na 2:0 nije sigurno.
    Jer kad zabiju za 2:1 onaj drugi po inerciji dođe lakše.
    A ako imaš juniore koji ne odgovore dobro postoji rizik da dobijenu utakmicu remiziras ili nedaj bože izgubiš.
    A opet ako odgovore dobro skupljaju dragocjeno iskustvo.
  • Mr Anderson
    16.6k

Ima i drugih igrača kojima treba minutaža? imamo jako puno igrača. Vi bi da klinci imaju minutažu, ali da je imaju i drugi igrači jer ih inače trener ubija ako im ne daje priliku. Baš me zanima kako to sve uskladiti. Ne čuvaju se tri zamjene za zadnjih 10 minuta da bi si klinci malo odigrali. Kod dva razlike možeš eventualno jednog staviti i to je to.
  • rokikaciga
    9.4k
    Jebiga, to je rizik. Nek i bude 3 gola razlike. Nekakav plan mora postojati, to je zapravo srz i poanta vecine mojih upisa oko klinaca. Nekakav rizik mora netko iz kluba preuzet inace ce nam odlazit dobri izlazni juniori u Rijeke, Osijeke i slicno a top juniori u druge ekipe Intera...
  • rokikaciga
    9.4k
    Ima i drugih igrača kojima treba minutaža? imamo jako puno igrača. Vi bi da klinci imaju minutažu, ali da je imaju i drugi igrači jer ih inače trener ubija ako im ne daje priliku. Baš me zanima kako to sve uskladiti. Ne čuvaju se tri zamjene za zadnjih 10 minuta da bi si klinci malo odigrali. Kod dva razlike možeš eventualno jednog staviti i to je to.Mr Anderson

Slazem se s tobom. Rezultat je imperativ, naravno, jer smo Dinamo. Ali ako je rezultat siguran...sto god to znacilo za nekoga, klinci moraju igrat. Jer su oni buducnost Dinama. Jedan, dva, tri...ovisi o sportskom sektoru i treneru. Onda se ne bi dogadala sranja kao ozljeda Morisa pa gurnes juniora u vatru u europi i protiv tovara.

Edit. Ja mozda imam malo radikalno misljenje sta se tice klinaca i tu cu se uvijek kosit sa vecinom forumasa. To se vidi jer mi se znalo izvlacit branjenje Morena (a zapravo bila analiza). Ali na kraju krajeva to je samo moje videnje Dinama kakvog bih ja htio gledati i onog sto Zvone, Dabac i Kova kreiraju. I dok god su oni u Maksimirskoj 128 imaju moje povjerenje koliko god neke odluke ne mogu prozvakati.
  • rioda
    12.8k
    Jakirović, Šepić, Mikić, Pavić, Horvat, Šunta, Šutalo, Radoš, Zebić, Ćutuk, Baković. Evo uspio sam sastaviti i cijelu momčad igrača za koje se spominje da su jako talentirani i trebali bi dobiti priliku u seniorima. (Šepić je otišao sad).

Uz sve njih, tu dodajte našu vrlo široku rotaciju u kojoj je još i Varela koji je po godinama kao oni, a imamo još niz izuzetno mladih igrača, pa čak i startera (Sergi, Perez, Lisica, Soldo, Topić, Stojković, pa čak i Beljo i Valinčić, možda sam nekog i izostavio).

Procijenite sami koliko je realno da gore navedeni dobiju neku ozbiljniju priliku u takvim okolnostima, kojima još treba nadodati i pritisak rezultata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.