• rokikaciga
    9.4k
    Mozda nije trebao od prve ali vec sam rekao. Ako je utakmica 2 gola razlike stavljaj sve klince koji su na klupi u igru.

Koprivnica, Varazdin, Loksa, Karlovac od prve, Belupo na Maksimiru, Pedravac, Istra, Vukovar

Pogotovo ako je sljedeci tjedan bila europska utakmica da se odmori Scott i svi drugi prvotimci na mjestima koje nasi najbolji klinci mogu igrat.
  • Zoran
    432
    A koliko je to klinaca stari Jakir stavljal u igru kad je bil trener Dinama?? Koga je od maloljetnih on forsirall?? Daj nemoj me zrzati, kaj je u danasnje vrijeme dva razlike- ti bi odmah klince unutra da utakmicu stave u neizvjednost. Jedno je gledati na situaciju ko roditelj, s drugo ko trener. I drugo slo si navijač, a ne roditelj mladog igrača onda nadam se da gledaš rezultat, a ne dali nečije djete igra ili ne.
  • ElDorado
    9k
    ajd u pravu si za kup svakako i mozda jos Slaven. Mi njega nismo vidli u seniorskom nogometu i trebalo se svakako ici s Kupom. Ali Kova ocito nema muda za previse rizika.
  • Jos-Optimus
    8.9k
    jedino gdje sam bio stvarno ljut je ona tekma s Loksom koju smo popušili. Mislim da je to morao Jakir početi jer je KTC bio premoren. Samo ta
  • mlkaskic
    332
    Transfer McKenne je Jakiroviću oduzeo svaku šansu za igranje, ok to stoji. Ima li ovdje ikoga da misli da nismo trebali ići po škota i igrati sa 17-godišnjakom kao prvim izborom na poziciji lijevog stopera? Mislim da bi svako trebao znati da je to nerealno bilo. Ako je Jakirović stvarno odbio posudbu to je njegov problem. Nama McKenna jako puno znači i za naše mogućnosti je predobar stoper. Ja bih uvijek u ovakvom slučaju birao igrača poput McKenne, lijepo bi to bilo da igramo s većim brojem igrača iz nogometna škole ali ovakvi igrači se ne propuštaju.
  • rokikaciga
    9.4k
    Ako je Jakirović stvarno odbio posudbu to je njegov problem.mlkaskic

A nas je problem ako mu je obecana odredena minutaza koja ocito nije ispunjena
    Decko nije igrao niti za juniore niti za seniore. Uzasna odluka i politika kluba i za malog i za klub.
  • krvaveoči
    33
    nitko ne tvrdi da je morao bit prvi stoper,nego da je mogao skupit 200-300 minuta. Da se vidi jel je il nije
  • El Madrigal
    763

Moje mišljenje ako se za dečka od 18 godina s 5 minuta seniorskog nogometa dobije 5 milijuna eura, treba odmah pristati, osobito ako mali ne želi čekati priliku kroz Dinamo 2 i to od iduće sezone. U prvu ne može upasti trenutno, a pitanje je može li dobiti 200 minuta do kraja sezone u idućih 4 i po mjeseca u riješenim utakmicama. Takvom igraču ili daješ priliku ili ga puštaš za 5 milja. Mislim, vidjet ćemo što ce Inter odgovoriti na ponudu, ali i 4 je dobro plus postotak.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    A treba misliti i na moguce ozljede i zamjene. Sve u svemu nadam se da ce zavrsit i ta saga pozitivno.
  • GOAT
    4.4k
    Istina ali mene zanima sto je njemu zapravo obecano? Garantirane minute neovisno o trudu i zalaganju ili mu je obecano da će igrati ako se pokaže recimo na treninzima mjesec dva dana ili krene raditi razliku u juniorima?

Pretpostavljam da vjeruje u sebe i da želi igrati odmah i sad ali nekad se trebaju pogledati i interesi kluba. Jebiga konkurencija na stoperima je zestoka, prosle godine tako nije bilo i normalno da trebas pokazati nešto wow da preskocis hijerarhiju.

Ne znam glupa situacija, stvara se jos vise pritiska na klub jer se na malog gleda kao cash cow koji bi u teoriji trebao napuniti blagajnu.
  • Fatos Beqiraj
    913
    Screenshot-20260118-182303-Facebook.jpg

Evo kad vec Faze odustao od foruma
  • rokikaciga
    9.4k
    Ajde nije igrao za seniore kao ni Mikic i to mogu shvatiti, 17 novih igraca, neiskusan trener, velika ocekivanja itd pogotovo na pocetku sezone...ali Noa je barem igrao za juniore. Sergej je ostavio malog u Dinamu kad mu dan otkaz i javno rekao da je Dinamo najbolji klub za Leona. Dobio je miris prvoligaskog nogometa i nije nista strasno lose napravio u to sitno minuta sa 16/17godina. Ako mu je obecano da ce ulazit kad su gotove utakmice, da ce mali igrat kup, da ce bit zamjena Scottu i da ce se ovaj odmarat da ne vrisne kao Moris...ili bilo koja kombinacija ovoga je apsolutno svejedno jer mali stagnira jer nema podrazaj od juniora (gdje dominira starije tamnopute crnce Newcastlea npr) niti od seniora jer sjedi na klupi.

200-300 minuta je morao dobiti kao najveci talent generacije. Isto kao i Mikic koji je to dobio zbog ozljede Morisa.

Cak nije cijela poanta da mali nije igrao za seniore...al decko nije igrao ni za juniore. A tijekom sezone nije ni Sergej ni Leon nikakav placeni clanak izbacio u novine.
  • skener
    7k
    Čiji igrač je RPG trenutno
  • SAS1987
    19.4k
    Čiji igrač je RPG trenutnoskener

To se i RPG pita :lol:
  • rokikaciga
    9.4k
    Schrodingerov RPG :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.