• El Madrigal
    760

Dovelo se malog tovara i dalo mu 300 keka na 5 godina. Ne postoji više. Dajte više vrijeme ovom cijelom pokretu. Kad se preselimo u Kranjču do tad bi se već trebali vidjeti optimalni rezultati. To je otprilike vrijeme od blizu 3 godine od dolaska ZBa. Za to vrijeme naslov i pod mus , a od iduće sezone i skupljanje koeficijenta u Europi.
  • Eduardo
    28.2k
    Nekad su se dovodili igraci iz BiH za 300k I nikome nije smetalo. Razni Krpići, ZakarićiLaugreano

Sorry, ali ovo je jedna od većih neistina napisanih na zoni od njenog nastanka.
  • Zagreb1992
    3.1k

Pa nemam ja ništa protiv toga..samo kažem kaj većina valjda ljudi misli oko tog transfera
  • Fatos Beqiraj
    911
    i sportske su objavile isto.
    Kakvi strucnjaci iz podrucja novinarstva
  • Laugreano
    5k
    Mislis da je neistina da su se dovodili, ili da nikome nije smetalo?
  • Eduardo
    28.2k
    da nikom nije smetalo, naravno. I mislim da su išli po 250k :chin:
  • krvaveoči
    30
    kad ga usere koji gol,prvo će izborit mediji pa će bit klasično istovarivanje prema Dinamu i onda slijedi transfer cca 3-4 miliona,već viđeno zadnje 2 godine.
    Takvo je tržište i Bara se tome odlično prilagodio..
  • Laugreano
    5k
    Pa mislio sam na one koji su tada podržavali svaki potez izvrsnog dopredsjednika. Isti sada vide problem u svakom potezu sadasnje uprave. Ne mislim na ovaj forum vec opcenito komentari na fb. Pa se stvara narativ da ce igrac koji je doveden za 50k, zakocit nase mlade talente, oslabit ekipu it'd.. A doveden je da bude neka 3 opcija, jer imamo problem sa ozljedama, i vjv ce igrat u drugoj ekipi. Pa ako napreduje mozda I bude dobar bek nakraju. Doslovno nista ne gubis, i suludo mi je da se uopce o tom igracu toliko pise.
  • Dzoni
    3.5k
    Pogledajte bilo koji prijelazni rok u doba Sotone, pogotovo od negdje 2011-2015. kad je bio vrhunac ludila po transfer tržištu i to usporedite sa ovime danas. Samo zamislite da Boban dovodi takve igrače za toliko novaca u Dinamo sad, čak ni ne računajući inflaciju..
  • Omake
    14.8k
    Atta, Špehar Jr i Krstanović skupa 3 milijuna eura
  • Orc123
    14.6k
    Jel to jos o Tabinasu? Jedno te isto i tako u krug....vec polako trollanje s njim....tolko se prije 15 godina pobacalo na harmoniku, a ne dovodili igraci.
  • Jos-Optimus
    8.9k
    hahaha, vrh komentar :lol:
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Danas je i Rolex skuplji od Tabinasa . On iz Dinama ide za minimum 10 puta više ,mark my words
  • Sajla
    16.7k
    Beljo za oko 5 milijuna eura bio je težak promašaj u prvom dijelu sezonePlaviDuh

katastrofalan Beljo. samo 11 golova i 1 asist u 1383 minute, zabijao u Europi, popio gomilu batina bez sankcija, plus poništen mu čisti gol protiv tovara - a u cijeloj polusezoni je odigrao jednu jedinu cijelu utakmicu. ali da, za 5 milijuna mora izdržati kad mu se Mlačić objesi za dres, otresti ga, proći još dvojicu i nabaciti sam sebi u peterac pa zakucati to škaricama.
    ima dečko tisuću mana, ali "težak promašaj" je baš nepotrebno potcjenjivanje. dok tovari guraju Šegu u reprezentaciju jer je zabio par golova kartoniranim ekipama, Lokomotivama i Goricama koje se miču da lakše zabije (jer ako možeš ti pretjerivati, mogu i ja), mi svojeg igrača koji ima bolji učinak pljujemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.